Rețetă pentru masa de Crăciun: Coaste de porc la cuptor, cu miere și mirodenii

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Coastele de porc la cuptor, cu miere si mirodenii, sunt un deliciu pentru o masă festivă. 

INGREDIENTE:

2 kg de coaste de porc;

3 linguri mustar

3 linguri miere;

5-6 catei usturoi

5 linguri ulei de masline;

2 linguri pasta de rosii;

cimbru,

salvie,

piper,

boia dulce sau iute;

5 linguri apă

 

MOD DE PREPARARE:  amesteca cimbrul si salvia tocate, usturoiul pisat, mustarul, pasta de rosii, mierea, uleiul de masline, boiaua de ardei, sarea, piperul; unge coastele cu pasta obtinuta astfel; pune-le in folie de plastic si lasa-le la frigider peste noapte; pune coastele intr-o tava, pune deasupra pasta ramasa in bolul in care au stat peste noapte si toarna apa peste ele; lasa-le la cuptor 45-50 de minute, pana se rumenesc. 

 

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel