Această rețetă de ouă umplute cu somon este ideală pentru mama de Revelion. Iată cât de simplu o poți prepara și tu.
Ingrediente:
7 ouă
3 linguri de maioneză
1 linguriță de muștar
½ ardei roșu dulce copt
30 gr. somon afumat
Sare
În plus:
Fulgi de ardei chilli uscați
Mărar
Mod de preparare:
Se fierb ouăle. Când apa începe să fiarbă, lăsăm ouăle aproximativ 10 minute. După ce s-au fiert, le punem sub apă rece și le lăsăm să se răcească complet.
Decojim ouăle de coajă și le tăiem în jumătate.
Cu ajutorul unei lingurițe, scoatem cu grijă gălbenuțul de ou și îl punem în blender.
Adăugați piper prăjit, muștar și maioneză în gălbenușul de ou și asezonați cu sare. Se amestecă totul.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie și decorați fiecare jumătate de ou într-un model circular. Se ornează cu fâșii de somon și frunze de mărar, se presară cu fulgi de chili uscați. Se consumă rece ca aperitiv.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News