Rețetă: Prăjitură cu înghețată, frișcă și căpșuni

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Prăjitură cu înghețată, frișcă și căpșuni se prepară foarte rapid și este potrivită pentru zilele toride de vară.

INGREDIENTE: 

1 bucata blat de tort

300 g căpșuni

4 linguri zahăr

200 ml apa

200 ml frișcă

300 g înghețată (capsune si frisca)

 

MOD DE PREPARARE:

Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme rotunde tăiem din blatul de tort cercuri mici.  Preparam un sirop din jumatate din cantitatea de capsuni, apa si zahar, il lasam sa se concentreze pe foc, apoi cu acest sirop imbibam formele de blat. Adaugam inghetata, punem deasupra o alta forma de blat, intindem frisca si asezam cele mai frumoase capsuni deasupra. Ornam cu frunze de menta.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel