Această rețetă de risotto cu dovlecei și macrou este gustoasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
150 g orez pentru risotto
1 conservă file de macrou în sos tomat
1 dovlecel mediu
1 ceaă
1 l supă de legume
1 lingură pătrunjel tocat
Sare
Piper
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Tocăm ceapa mărunt și o punem la călit. Peste adăugăm dovleceii cuburi și condimentăm cu sare și piper.
Punem și macroul file, cu tot cu sosul tomat din conservă, si amestecam inca 1 minut la foc mediu.
Adăugăm circa 150 ml de supă fierbinte și pătrunjelul tocat.
După ce supa este absorbită de orez, adăugăm încă 150 ml. Continuăm această procedură până ce orezul capătă o consistență al dente.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News