Rețetă tradițională: Ciorbă de varză cu afumatură

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Ciorba de varză cu afumătură este o rețetă tradițională foarte gustoasă, care se prepară ușor și rapid.

INGREDIENTE

300-400 gr afumatura

150 gr varza tocata julienne

1 ceapa mare

1 morcov

1 ardei kapia rosu

1 ardei verde

2-3 cartof

i1/2 telina mica

1/2 dovlecel

30-50 ml ulei

3-4 linguri pasta de tomate

sare

frunze de telina sau de leustean

 

MOD DE PREPARARE: 

Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul razuit si cu afumatura in ulei incins. Adaugam 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperim oala cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute. Adaugam telina, ardeii si dovlecelul toate tocate cubulete si pasta de tomate si mai lasam la fiert inca 20-25 de minute. Bineinteles, acoperim din nou oala cu capacul.

La final potrivim ciorba de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt.

Pofta buna! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel