Rețetă TRADIȚIONALĂ de Crăciun. Cârnați de casă din carne de porc

Data actualizării: | Data publicării:
Cârnați, foto Pixabay/ sursa Dreblow
Descriere foto: Cârnați, foto Pixabay/ sursa Dreblow

Această rețetă tradițională de Crăciun te va ajuta să prepari cei mai gustoși cârnați de casă din carne de porc. 

Ingrediente:


5 kg de carne de porc

2 kg de carne de vită

Usturoi

Sare

Piper

Cimbru

Contimente cârnaţi

Maţe de porc


Mod de preparare:


Carnea va fi dată prin mașina de tocat. Usturoiul îm vom curăța și îl vom zdrobi. 

Vom amesteca carnea de porc și cea de vită cu usturoiul și vom condimenta cu sare, piper, cimbru și condimente pentru cârnați. 

Amestecăm bine toate ingredientele de mai sus. 

Vom rula mațul de porc pe suportul special de la mașina de tocat, vom pune amestecul de carne și vom umple ușor mațul. 

Vom înțepa cârnații din loc în loc pentru a elimina aerul și a lăsa cârnații să se usuce. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel