Fursecurile cu ciocolată și nucă de cocos sunt foarte gustoase și se prepară foarte ușor.
INGREDIENTE:
200 gr unt
2 galbenusuri
100 gr zahar pudra
1 praf de copt
un praf sare
vanilie
5 ml otet
300 gr faina
Decor: ciocolata , nuca de cocos
MOD DE PREPARARE: Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si amestecam bine.Adaugam faina si amestecam.Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna aluatul, sub forma de aveline trase, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-200 C pana capata la baza o culoare aurie. Ciocolata se topeste pe baie de abur. Dupa coacere si racire fursecurile se trec (cu varful) prin ciocolata , se pun pe hartie si decoram cu nuca de cocos. Se introduc la rece pentru 30 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News