Mâncarea de fasole verde cu carne de porc este o rețetă tradițională, gustoasă și de sezon.
INGREDIENTE
400-500 gr carne de porc
350-400 gr fasole verde
1 ceapă mare
2-3 cartofi medii
3 linguri pastă de tomate
50 gr ulei
sare
piper
mărar verde
MOD DE PREPARARE: Curățăm ceapa și o tocăm mărunt. Punem ceapa împreună cu carnea de porc porționată la călit în ulei incins. Lasam pana cand ceapa incepe sa se aureasca pe margine, iar carnea devine albicioasa. Adaugam si pasteile de fasole si mai lasam 2-3 minute pe foc.
Adaugam o cana de apa pasta de tomate, sare si piper si cartofii taiati cuburi. Acoperim cu un capac si lasam mancarea la gatit 30-35 de minute. Din cand in cand mai adaugam apa.
La final adaugam mararul tocat marunt.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News