Rețetă vegetariană de salată de năut și legume. Simplu și gustos

Data publicării:
Salata, foto Unsplash/ autor: Anna Pelzer
Descriere foto: Salata, foto Unsplash/ autor: Anna Pelzer

Această salată de năut este consistentă, plină de proteine. Ca un bonus suplimentar, această rețetă este, de asemenea, este mult mai puțin calorică. 

Ingrediente:


1 cutie de năut clătit și scurs

¼ cană de ceapă roșie, tăiată în cubulețe

½ cană de țelină, tăiată în cubulețe

1 lingură de condimente dulci 

1 lingură de mărar proaspăt tocat

¼ cană maioneză vegană

1 lingură de muștar Dijon

1 linguriță de sare 

½ linguriță de pudră sau granule de usturoi

½ linguriță de pudră sau granule de ceapă

½ linguriță de sare

¼ linguriță pulbere de turmeric


Mod de preparare:


Clătiți și scurgeți năutul.

Puneți năutul scurs într-un robot de bucătărie sau într-un tocător de alimente, până obțineți o textură mărunțită.

Adăugați ceapa roșie, țelina, sosul, mărarul și toate condimentele.

Adăugați muștarul și maioneza vegană și amestecați pentru a combina complet toate ingredientele.


Serviți imediat sau păstrați în frigider.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel