Această salată de năut este consistentă, plină de proteine. Ca un bonus suplimentar, această rețetă este, de asemenea, este mult mai puțin calorică.
Ingrediente:
1 cutie de năut clătit și scurs
¼ cană de ceapă roșie, tăiată în cubulețe
½ cană de țelină, tăiată în cubulețe
1 lingură de condimente dulci
1 lingură de mărar proaspăt tocat
¼ cană maioneză vegană
1 lingură de muștar Dijon
1 linguriță de sare
½ linguriță de pudră sau granule de usturoi
½ linguriță de pudră sau granule de ceapă
½ linguriță de sare
¼ linguriță pulbere de turmeric
Mod de preparare:
Clătiți și scurgeți năutul.
Puneți năutul scurs într-un robot de bucătărie sau într-un tocător de alimente, până obțineți o textură mărunțită.
Adăugați ceapa roșie, țelina, sosul, mărarul și toate condimentele.
Adăugați muștarul și maioneza vegană și amestecați pentru a combina complet toate ingredientele.
Serviți imediat sau păstrați în frigider.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News