Aceaste aripioare cu ghimbir și ceapă verde te vor cuceri pe loc. Sunt savuroase și simplu de preparat.
Ingrediente:
1 kg aripioare de pui
3/4 linguriță boia dulce
1/4 linguriță boia afumată
1 linguriță usturoi granulat
1 linguriță ghimbir pudră
sare, piper negru
1 lingură ulei
1 lingurițp ghimbir răzuit fin
1/2 linguriță oregano uscat
1 linguriță pastă de ardei iute
1 lingură unt
4 fire ceapă verde
Mod de preparare:
Aripioarele se presară cu condimente și apoi se toarnă uleiul. Se aseaza în tava cuptorului, la distanță unele de altele și se coc la 220C timp de 35 minute.
Tăiați cepele în două pe lungime.
Adaugati ghimbirul pastă, ceapa verde și oregano.
Adăugați untul și pasta de ardei.
Masa este gata! Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News