Rețeta zilei: Ciuperci umplute cu trei feluri de brânză

Data actualizării: | Data publicării:
Ciuperci unplute. Sursa foto: Pixabay/ autor flockine
Descriere foto: Ciuperci unplute. Sursa foto: Pixabay/ autor flockine

Vă propunem o rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru masa de prânz: Ciuperci umplute cu trei feluri de brânză

 

Ingrediente

 

Ciuperci Champignon mari – 4 buc
Emmentaler – 100 g
Parmezan  – 100 g
Mozzarella  – 100 g
Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
Cimbrisor – 1/2 lingurita
Ardei iute – 1 buc
Sare si piper – dupa gust


Mod de preparare


Se curăță ciupercile și se sărează. 


Cu ajutorul unui șervețel de hârtie, tamponăm ciupercile pentru a elimina excesul de apă. 


Mozzarela se taie în pătrate mici, iar emmentalerul și parmezanul se dau prin răzătoare


Ardeiul iute se taie fâșii subțiri și se dau la o parte semințele.

Adaugam ulei de măsline în scorbura ciupercilor și piper și le așezăm pe o tavă.

Adăugăm un rând de mozzarela, punem cimbrișor și ardei iute, apoi emmantaler, din nou cimbrișor și ardei iute, iar la final parmezan. 


Punem ciupercile în cuptorul preîncălzit și le lăsăm să se rumenească aproximativ 20 de min, la 180 de grade, 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel