Vă propunem o rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru masa de prânz: Ciuperci umplute cu trei feluri de brânză
Ingrediente
Ciuperci Champignon mari – 4 buc
Emmentaler – 100 g
Parmezan – 100 g
Mozzarella – 100 g
Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
Cimbrisor – 1/2 lingurita
Ardei iute – 1 buc
Sare si piper – dupa gust
Mod de preparare
Se curăță ciupercile și se sărează.
Cu ajutorul unui șervețel de hârtie, tamponăm ciupercile pentru a elimina excesul de apă.
Mozzarela se taie în pătrate mici, iar emmentalerul și parmezanul se dau prin răzătoare
Ardeiul iute se taie fâșii subțiri și se dau la o parte semințele.
Adaugam ulei de măsline în scorbura ciupercilor și piper și le așezăm pe o tavă.
Adăugăm un rând de mozzarela, punem cimbrișor și ardei iute, apoi emmantaler, din nou cimbrișor și ardei iute, iar la final parmezan.
Punem ciupercile în cuptorul preîncălzit și le lăsăm să se rumenească aproximativ 20 de min, la 180 de grade,
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News