Dulce, fin și incredibil de cremos, acest unt de miere cu doar patru ingrediente este delicios și se prepară în câteva minute.
Untul de miere se prepară extrem de simplu: Luați niște unt din frigider și lăsați-l să se înmoaie la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Folosind fie un mixer de mână, fie un mixer vertical, bateți untul până când este complet neted. Turnați mierea, scorțișoara și extractul de vanilie și amestecați până când obțineți o compoziție omogenă.
INGREDIENTE
1 pachet de unt nesărat
1/3 cană de miere
1/2 linguriță de scorțișoară măcinată
1/2 linguriță de extract de vanilie
MOD DE PREPARARE
Scoateți 1 cană de unt din frigider și lăsați-l să se înmoaie la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Într-un castron mare de amestecare, folosind fie un mixer manual, fie un mixer cu stativ, bateți untul la viteză medie până la omogenizare, aproximativ 20-30 de secunde.
Turnați 1/3 cană de miere, 1/2 linguriță de scorțișoară și 1/2 linguriță de extract de vanilie și bateți la viteză medie până când se combină complet, aproximativ 15 secunde.
Depozitare:
Untul de miere poate fi păstrat într-un recipient ermetic în frigider timp de până la 2 săptămâni.
Cum poate fi consumat untul de miere
Untul de miere poate fi consumat cu pâine prăjită, pâine de porumb, brioșe, clătite și napolitane. Posibilitățile sunt infinite când vine vorba de untul de miere.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News