Această rețetă va fi apreciată de toată familia. Iată cât de simplu poți prepara chiar tu degețele de pui la cuptor.
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
1 ou
1 lingură lapte
sare
ulei
Pentru crustă:
25 gr făină de migdale
25 gr semințe decorticate de cânepă
1/2 linguriță boia dulce
1/2 linguriță usturoi granulat
1/2 linguriță fulgi de ceapă deshidratați și măcinați
1/2 linguriță frunze de rozmarin tocate marunt
1/4 linguriță piper negru
1/4 linguriță sare
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui în fâșii groase. Într-un boul adăugați laptele, oul și sarea și amestecați bine.
Într-un alt bol amestecați ingredientele menționate mai sus pentru crustă.
Fâșiile de pui se trec prin ou și prin amestecul de crustă.
O tavă pentru copt trebuie să o tapetați cu hârtie de copt. Așezați fâșiile de pui, la distanță unele față de altele. Se stropesc cu puțin ulei.
Se bagă la cuptor la 200C pentru 20-25 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News