Această rețetă de ouă umplute cu muștar și tarhon este foarte gustoasă și simplu de preparat. Află de ce ingrediente vei avea nevoie.
Vei avea nevoie de:
8 ouă fierte tari
1 gălbenuș crud
100 ml ulei de floarea soarelui
1 linguriță cu muștar
1 lingură cu tarhon uscat
zeama de la jumătate de lămâie
1/2 pahar de arpagic tocat
sare
piper
ardei iute
pătrunjel
Mod de preparare:
Întâi lași ingredientele să ajungă la temperatura camerei, apoi bați puțin gălbenușul, adaugi ulei, puțin câte puțin și la sfârșit pui muștarul, tarhonul, zeama de lămâie, arpagicul, sarea și piperul.
Tai ouăle, le scoți gălbenușul și amesteci cu o parte din sosul făcut mai înainte. Umpli jumătățile de ou cu pasta obținută, apoi așezi ouăle pe un platou și le ornezi cu restul de sos, cu ardei iute, arpagic și pătrunjel din belșug.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News