Această rețetă de supă de zarzavat este gustoasă și simplu de pregătit. Află de ce ingrediente vei avea nevoie.
Ingrediente:
1 ceapă
1-2 morcovi
1/2 ţelină
1 ardei gras
2-3 cartofi
1-2 roşii
ulei
pătrunjel
Mod de preparare:
Ceapa va trebui tocată mărunt și pusă la călit în puțin ulei.
Morcovul, ardeiul și țelina vor fi și ele tăiate mărunt și adăugate peste ceapă.
Adăugați puțină apă și puneți capacul. După care, puneți aproximativ doi litri de apă și lăsați la fiert.
După ce dă în clocot, adaugă cartofii și condimentează cu sare și piper.
După ce au fiert legumele, trebuie să adăugați roșille zdrobite și curățate de coajă.
Puteți pune și zeamă de lămâie sau borș. După ce a dat de câteva ori în clocot, supa este gata.
La final presărați și verdeața tocată mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News