Această rețetă de negrese fără zahăr și făină este varianta sănătoasă pentru un desert gustos și rapid de preparat.
Îți dorești o prăjitură care să nu îți afecteze silueta? Această rețetă este varianta ideală pentru cei care țin dietă.
Ingrediente:
1/2 ceașcă pudră de cocos
1/2 ceașcă pudră cacao sau carob
1/2 ceașcă unt de cocos
3 ouă
1/2 ceașcă miere naturală de albine
coajă rasă de la o lămâie
50 g alune sau nuci pentru decor
Mod de preparare:
Primul pas pentru a găti această rețetă delicioasă este să încingi cuptorul la 150 de grade și să ungi o tavă cu unt sau ulei.
Toate ingredientele menționate mai sus trebuie amestecate, fie manual, fie te poți ajuta de un robot de bucătărie.
Aluatul se toarnă în tavă și se bagă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Pentru a verifica dacă prăjitura este gata poți introduce o scobitoare în mijloc. Dacă este uscată, poți fi sigură că este gata.
Chiar dacă îți va fi poftă și abia vei aștepta să mănânci, este important să lasi prăjitura la răcit 30 de minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News