Retrogradarea lui Mercur din august ne va afecta pe toți. Daniela Simulescu: „Ne ajută să reexaminăm, să reluăm, să refacem, să regândim”

Data publicării:
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu a vorbit cu Alexandra Dumitru, gazda emisiunii Spectacola, despre astrele care vor guverna horoscopul din perioada imediat următoare. Mercur va avea multe de spus, astfel că Daniela Simulescu precizează cum ne va afecta acesta viețile până la finalul verii.

 

Retrogradarea lui Mercur din această vară vine cu multe schimbări și perspective noi. În timp ce pentru unii schimbarea va veni cu zgomot, pentru alții Mercur nu va face decât să le tragă niște semne de alarmă. 

Daniela Simulescu atrage atenția și transmite tuturor să se înarmeze cu multă răbddare în perioada următoare.

„Retrogradarea din această vară este una cu cântec pentru toată omenirea, deoarece urmează câteva evenimente foarte importante la nivel mondial. Să nu uităm că poate avem niște nominalizări ale unor personalități la alegeri, mulți dintre noi suntem în concediu sau ne întoarcem din concediu. De obicei, când avem o retrogradare a lui Mercur, nu este nimic simplu.

Să ne gândim la un lucru: Mercur își începe retrogradarea pe 5 august, în Fecioară, după care o va continua în semnul Leului. Dacă prima retrogradare se întâmplă între 5 și 15 august, atunci vor fi afectați cei cu marcaj mutabil, vorbim de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

A doua parte a retrogradării, din Leu, după cum spuneam, îi va afecta foarte mult pe cei cu marcaje fixe, vorbim de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dar, ce mai trebuie să reținem este că efectele se resimt încă de pe 2 iulie. Au fost probleme cu avioanele, serverele și cu tot felul de sisteme online.

Dacă de pe 2 iulie avem tot felul de situații încurcate, efectele retrogradării se duc până pe 26 septembrie. Eu știu că teoretic vă spun  când retrogradează o planetă, însă ea are efecte cât timp stă planeta respectivă în semnele contaminate. Iată, Mercur a intrat pe 2 iulie în Leu și va ieși din Fecioară pe 26 septembrie. Așa că, înarmați-vă cu multă răbdare în următoarea perioadă”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

 

Youtube video image

 

Mercur nu înseamnă întotdeauna „bau bau”

„Ce este foarte interesant este că Astrosens este Leu, astfel că retrogradarea în Leu probabil că ne va ajuta să schimbăm anumite emisiuni, anumite articole, anumite tematici. Întotdeauna noi am avut impresia că așa este la început, că Mercur retrograd este mereu bau bau și că din cauza lui Mercur merge totul rău.

Nu, toată această lume are o logică matematică, iar Mercur ne ajută să reexaminăm, să reluăm, să refacem, să regândim. De fiecare dată, dacă sunteți atenți, ne îmbunătățim după Mercur retrograd.

Mercur aduce din prisma unor aspecte pe care le face. De exemplu, Mercur retrograd în Fecioară este în ceafa unui careu cu Jupiter în Gemeni și s-ar putea să întâlnim un exces de zel.

Mercur este cu gândirea, comunicarea și mentalul, timp în care semnul Fecioară este cu organizarea. Astfel, în august, dacă mulți își făceau planuri pentru toamnă sau pleacă în concediu, se întorc din concediu, exact atunci apar situații pe care nu le-au planificat.

Astfel, ne putem grăbi în luarea unor decizii pe care ulterior le vom corecta. Retrogradarea lui Mercur în Leu, de pe 15 august încolo, să știți că va fi menită să aducă niște declarații foarte puternice.

Mercur retrograd va face careu cu Uranus din Taur, iar aici, la finalul lunii august, știm că în SUA – că de acolo se dă ceasul pentru întreaga planetă – se fac niște alianțe, declarații, va afecta destul de mult. Pentru restul dintre noi, tot ce înseamnă mașini, zona online, loc de muncă, țineți-vă bine și așteptați-vă să se strice ceva din când în când”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel