Reușita Violetei care a emoționat-o profund pe Andreea Marin. Vedeta e extrem de mândră de fiica ei

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin și Violeta, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin și Violeta, instagram

Andreea Marin și-a exprimat public mândria pe care o resimte față de fiica ei, care încearcă constant să facă fel de fel de activități și lucruri menite să ajute tinerii și adolescenții. 

Andreea Marin este, mai presus de toate, o mamă extrem de fericită și împlinită cu realizările pe care fiica sa le numără în fiecare zi. La vârsta de 16 ani, Violeta nu este se preocupă doar de studiile firești ale etapei din viață în care se află, ci este extrem de implicată și în fel de fel de activități, unele dintre ele cunoscute chiar la nivel internațional. Asta s-a întâmplat și în ultima vreme, unde fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a fost implicată direct într-un eveniment susținut în limba engleză, care își propune să facă lucruri mărețe pentru tineri. Andreea Marin a făcut, astfel, o postare, prin care își arată mândria pe care o simte constant pentru fiica sa. 

„Fiica mea și colegii ei voluntari au transformat un vis în realitate: amplul eveniment internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations) este conferința care are ambiții mari la noi acasă, durează 5 zile și deschiderea a fost ieri găzduită la Palatul Parlamentului . Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri. E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Împreună, tinerii simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile sunt în limba engleză, pentru că ei vin din diverse țări, sunt extrem de serioase, bine documentate și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților agere, subiecte fierbinți ale omenirii în prezent, atingând domenii precum diplomația, politica, mediul, drepturilor omului. Oaspeții sunt elevi pasionați, cu înclinații, spirit critic și analitic, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine.”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Ce spune Violeta despre părinții ei

Faptul că este o tânără extrem de preocupată de fel de fel de activități și are atât de multe reușite până în prezent nu e întâmplător, întrucât Violeta spune că a fost constant susținută de cei doi părinți ai săi, care au ajutat-o, într-un fel sau altul, să atingă culmile succesului. În ciuda divorțului ce a avut loc între Andreea Marin și Ștefan Bănică, tânăra spunea pentru Spectacola faptul că cei doi adulți au fost neîncetat lângă ea. 

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei. 

Citește și: Mama lui Mircea Badea, „pusă” față în față cu un elev care stă toată ziua pe Tik Tok. Ce i-ar fi zis

Puteți urmări interviul acordat de Violeta pentru Spectacola mai jos:
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel