Rică Răducanu, copleșit de situația în care se află Viorel Lis. Oana a fost nevoită să-și vândă hainele pentru a-și putea îngriji soțul: "Nu credeam că o să stea cu el până la sfârșit"

Data publicării:

Rică Răducanu a rămas fără cuvinte, după ce a văzut prin ce situație grea trece Viorel Lis. 

Viorel Lis trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Soția fostului edil al Capitalei a ajuns să își vândă hainele pentru a cumpăra medicamentele soțului său. Rică Răducanu a rămas fără cuvinte, după ce a văzut prin ce situație au ajuns să treacă soții Lis.

Rică Răducanu, copleșit de situația în care se află Viorel Lis

Rică Răducanu a auzit de situația prin care trece Virel Lis și a rămas fără cuvinte. Fostul sportiv a mărturisit că este impresionat de efortul pe care ăl face Oana, pentru a-și ține soțul în viață. Totodată, acesta a recunoscut că nu credea vreodată că Oana Lis va sta atât de mult lângă Virel, mai ales în situația în care se află acum. 

„Am înțeles că Viorel nu prea mai vorbește, nu se simte bine. Săraca, Oana se tot chinuie cu el. Vă jur, nu credeam în viața mea că Oana o să stea atâta vreme lângă el și, așa, bolnav, este un exemplu pentru toți. Se chinuie cu el, până la sfârșit”, a spus Rică Răducanu, pentru Playtech Știri.  

Adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

În urmă cu puțin timp s-a speculat că Oana Lis a vrut să-l ducă pe soțul ei la azi. Vedeta a infirmat toate aceste speculații și susține că îl îngrijește doar acasă, chiar dacă starea sa este la fel de gravă. 

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se vehiculează în aceste zile. Eu îl îngrijesc, acasă. Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară.

Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!

Nu o lasă inima să-ți ducă soțul la azil

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer, e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vină terapeuții acasă. Dar, se poate!

E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a declarat Oana Lis, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel