Rică Răducanu, probleme grave de sănătate. Fostul sportiv trece prin chinuri mari: „Nu cred că mai există vreo soluție de vindecare”

Data publicării:

Rca Răducanu este urmărit de probleme. Fostul sportiv se confruntă cu mari probleme de sănătate. 

Rică Răducanu a declarat că nu este deloc bine în ceea ce privește sănătatea. Marele sportiv se confruntă cu mari probleme la nivelul genunchilor. Acesta susține că nu mai are cartilaje la genunchi și se confruntă cu dureri insuportabile. 

Rică Răducanu, probleme grave de sănătate

Fostul portar de la Rapid susține că nu se simte deloc bine în ultima perioadă. Totodată, Rică Răducanu recunoaște că a încercat mai multe alifii pentru a-și ameliora durerile, dar fără rezultat. Acesta și-a pierdut speranța că va fi bine. 

„Nu mă simt deloc bine. Nu mai am cartilaje deloc la genunchi. Am vorbit cu un medic recent și o să încerc altceva. Genunchii mei sunt bătătoriți rău de la atâta sport, săracii de ei. Am luat acum și niște alifii să dau unde mă doare și sper să fie cât de cât bine. Nu cred că mai există vreo soluție de vindecare. Voiam să îmi revin pentru că îmi este dor să alerg, să fac sport, dar nu se mai poate”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!

Rică Răducanu a fost la un pas de moarte de mai multe ori

Rică Răducanu a recunoscut că a trecut prin mai multe greutăți, care l-au marcat. Fostul sportiv a povestit cum a fost la un pas de a-și pierde viața, în urma unui grav accident rutier. 

„Da… Dumnezeu m-a ajutat. Am avut șansa să… Prima dată, când aveam vreo 12 ani, am fost bolnav de plămâni și de aia m-a internat prin spitale. Dumnezeu m-a văzut, am scăpat. După, începând cu fotbalul, am avut accident, la cap, peste tot, dar, tot așa…

M-a operat pe viu, m-a lovit, am avut și un accident cu mașina periculos. M-am trezit că mă cosea la cap. Deci, Dumnezeu văd că are grijă de mine și, acum, și cred că o să depășesc o sută (n.r. de ani), că, ce să fac, are nevoie lumea să audă vorbe de la mine. Eu, în primul rând, iubesc lumea și lumea știu că mă iubește și asta vreau', a povestit Rică Răducanu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Fostul sportiv consumă toată pensia pe medicamente

„Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor.

Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi.”, a declarat marele sportiv, pentru Playtech.

Citește și: Mara Bănică a ajuns pe mâna medicului, la două luni de la intervenția la față. Ce i-a spus esteticianul, după consult

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce aduce a doua jumătate a lunii februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal

Teo Trandafir și-a pierdut memoria după cinci anestezii generale: „Am învățat din nou culorile, numerele. La un moment dat, am abandonat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel