Robert Drilea și Deea Maxer, dragoste fără margini. Ce mesaj emoționat i-a transmis bărbatul: „Mi-ar putea salva viața”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ deeamaxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ deeamaxer

Deea Maxer și Robert Drilea reprezintă un cuplu care dorește să-și ia toate angajamentele pentru un viitor cât mai frumos. Cu toate acestea, iubitul ei are ceva foarte important de spus.

Deea Maxer, cunoscută pentru povestea ei de viață și divorțul de Dinu Maxer, și-a găsit în sfârșit fericirea în brațele lui Robert Drilea, iar aceasta nu ezită să împărtășească bucuria lor cu toți cei din jur. După divorțul de Dinu Maxer, cu care a petrecut 18 ani din viață, Deea a pornit pe un nou drum al iubirii alături de Robert.

Deși a fost criticată pentru rapiditatea cu care a trecut la o nouă relație, Deea nu se lasă afectată și arată lumii întregi că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Cei doi își etalează iubirea în mediul online, împărtășind momente speciale și creând amintiri frumoase alături de fanii lor.

Robert Drilea și-a arătat afecțiunea pentru Deea încă de la început, prin gesturi romantice și sprijin necondiționat, ajutând-o să depășească provocările pe care le-a întâmpinat în căsnicia anterioară. După doar câteva luni de când sunt împreună, cei doi au decis să facă un pas important și au plecat într-o vacanță romantică în Grecia. În timpul acestei călătorii, Robert a surprins-o pe Deea cu un gest emoționant.

E singura

Pe o rețea de socializare, Robert a publicat o fotografie în care cei doi se află într-un cadru romantic. Zâmbetul larg de pe chipul Deei și îmbrățișarea lui Robert reflectă dragostea și fericirea lor. Însă, gestul nu s-a oprit doar la imagine, ci a fost însoțit de o declarație de dragoste profundă, dedicată vedetei.

„Ea este singura pe care mi-o doresc alături de mine. Ea este singura despre care cred că mi-ar putea salva viața. Ea mă face să îmi doresc să fiu un bărbat mai bun. Ea este mai sus decât cerul, decât soarele sau decât luna”, a scris Robert Drilea.

A fost criticată de fani pentru decizia sa

Deea Maxer nu a ezitat să împărtășească planurile sale de viitor într-o apariție în emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta a dezvăluit că își dorește să facă un pas important în relația sa cu Robert Drilea - să se mute împreună. Robert a avut ocazia să cunoască și să se apropie de cei doi copii ai Deei, rezultat al căsniciei sale anterioare cu Dinu Maxer. Este un pas semnificativ pentru Deea, care dorește să construiască o familie fericită alături de Robert și să ofere stabilitate și dragoste copiilor săi. Această decizie arată că relația lor este înfloritoare și că sunt hotărâți să construiască un viitor solid împreună.

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele. Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează.

Pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui. Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi. Ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”, a spus Deea Maxer despre relația cu Robert Drilea, potrivit Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel