Robert Moscalu, revoltat pentru că Zanni a primit a doua șansă la Survivor: „Toată lumea își dorea, eu m-am ofticat puțin că s-a întors”

Data actualizării: | Data publicării:
Sorin Pușcași și Robert Moscalu, captură video Youtube, Cătălin Măruță
Descriere foto: Sorin Pușcași și Robert Moscalu, captură video Youtube, Cătălin Măruță

Robert Moscalu și Sorin au discutat despre emisiunea Survivor All Stars, care s-a încheiat de curând.

Sorin Pușcașu și Robert Moscalu au fost prezenți în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde au dezbătut mai multe subiecte cu privire la competiția Survivor All Stars, acolo unde amândoi au ajuns să facă parte din ultimii șase concurenți rămași în junglă. Astfel, Sorin este convins de faptul că marele câștigător ar fi trebuit să fie altul decât Zanni, dacă nu s-ar fi ținut cont doar de planul sportiv, ci și de cel emoțional și psihologic. 

„Noi am văzut competiția asta din alt punct de vedere, eu nu pot să numesc competiția asta sportiv, am spus asta și în emisiune, pentru că este un experiment care are foarte multe greutăți. Dacă o luam psihologic și merg acum la un psiholog să ne facă un clasament, nu știu dacă mai e același ca cel sportiv, dar eu și cu Robert am văzut partea frumoasă, pozitivă, cred că s-a râs acasă, am primit multe mesaje. Nu a fost nimic forțat. Nu vreau să mai aduc în discuție anumite personaje cu care dacă nu ești cu ei, ești împotriva lor.”, a spus Sorin în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Andrei Ciobanu îl face praf pe Zanni: „Ce ține de caracter, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie”

Ce spune Robert despre atitudinea lui Zanni din competiție

Imediat după ce a ieșit din competiție, Robert a avut și o reacție neașteptată pe rețelele de socializare, întrucât i-a adresat mai multe cuvinte dure lui Zanni. Acest lucru nu a fost înțeles de fanii emisiunii, care l-au acuzat pe fostul Războinic de faptul că în concurs nu a avut tupeu să-și expună sincer punctul de vedere. Acum, Robert clarifică subiectul și spune de ce a recurs la acest gest.

„După ce am ieșit din concurs, pentru că eu am fost foarte tăcut, am făcut un videoclip despre Zanni și a zis că acum vorbesc, după concurs. Păi eu nu știam ce se spune în testimoniale, interviuri, nu aveam cum să văd, despre ce vorbim? Nu vreau să-l lovesc, dar acesta e adevărul. El (n.r. Zanni) venea și îmi spunea „eu merit în finală”, meriți în finală, ești printre cei mai buni, nu cel mai bun, să nu uităm că două luni de zile nu prea a fost bun, eu eram peste el. I-am spus că e bun, dar trebuie să-și care crucea, ne-a băgat pe noi la vot, care nu meritam.”, a spus și Robert.

VEZI și: Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a spus că nu ar fi meritat să câștige Survivor: „Sunt furios, nu vreau să reacționez sub puterea impulsului”

Zanni a luat legătura cu Robert după concurs

Mai mult, Robert mărturisește că l-a iertat pe Zanni pentru ce a spus la adresa sa, dar a dezvăluit și ce i-a spus câștigătorului Survivor All Stars, în momentul în care acesta a luat legătura cu el.

„El cel mai mult a greșit, și i-am spus și lui, am vorbit cu el, mi-a mai trecut supărarea, am vorbit pe Instagram, el mi-a scris, și el trebuia să fie umil când s-a întors, acolo a greșit. Ești bun, dar trebuia să fii umil. Toată lumea își dorea o a doua șansă, și eu îmi doream, eu m-am ofticat puțin că s-a întors, era unul dintre cei buni, despre ce vorbim? El se aștepta să ce?”, a continuat Robert.

VEZI și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal în direct: „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?” / „Nu ai niciun fel de bun-simț”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel