România prin ochii vedetelor internaționale: Ce le-a plăcut la țara noastră

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

România a fost mereu o destinație care atrage priviri admirative din partea vedetelor internaționale, iar impresiile lor nu au fost doar despre locuri, ci și despre oameni și experiențe de neuitat.

De la actori celebri la personalități din lumea filmului și a filantropiei, țara noastră a fost în centrul atenției pentru mai mult decât peisajele sale pitorești.

Jean-Claude Van Damme, cunoscutul maestru al artelor marțiale și actor belgian, nu doar că a filmat în România, dar a lăudat cu căldură frumusețea naturală a Carpaților și ospitalitatea românilor. În interviuri, Van Damme a subliniat că a găsit în România un loc cu o energie aparte, unde natura și cultura se întâlnesc într-un mod unic.

O altă prezență strălucitoare care și-a împărtășit entuziasmul pentru România este Natalie Portman. Actrița americană, câștigătoare a premiului Oscar, a fost profund impresionată de bogăția culturală și istorică a țării. Natalie Portman a vorbit despre experiențele sale în România cu admirație, evidențiind nu doar locurile fascinante pe care le-a vizitat, dar și întâlnirile cu artiști locali.

Nicolas Cage a fost un alt star de la Hollywood care a găsit România ca fiind un loc propice pentru filmări. Cunoscut pentru diversitatea rolurilor sale, Cage a exprimat în interviuri că a apreciat profesionalismul echipelor românești și condițiile excelente de producție pe care le-a întâlnit în țară. 

Sharon Stone, actrița faimoasă pentru rolul din "Basic Instinct", a adus strălucirea Hollywood-ului în scopuri umanitare în România. Sharon Stone a vizitat țara pentru a sprijini proiecte sociale și educaționale și a lăudat deschis angajamentul și pasiunea românilor în astfel de inițiative. Implicarea ei a fost apreciată și în rândurile comunității locale, unde a rămas o figură de inspirație.

Un alt nume sonor care a rămas încântat de România este Tom Hanks. Celebru pentru rolurile sale în filme clasice precum "Forrest Gump" și "Saving Private Ryan", Tom Hanks a fost impresionat de profesionalismul echipei românești în timpul filmărilor. În interviuri, actorul american a vorbit despre atmosfera plăcută și colaborarea eficientă pe care a avut-o în România, evidențiind experiențele sale într-o lumină extrem de pozitivă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel