Romică Țociu, sfaturi prețioase despre viață și prietenie: „Eu așa am făcut cu copiii mei”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Podcast „Gând la gând cu Teo”
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Podcast „Gând la gând cu Teo”

Invitat la podcastul lui Teo Trandafir, Romică Țociu a oferit cele mai prețioase sfaturi după care el s-a ghidat în viață și pe care le-a urmat întotdeuna. 

Romică Țociu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, și-a deschis sufletul în cadrul podcastului lui Teo Trandafir și a vorbit despre experiențele sale de viață și principiile după care s-a ghidat atât pe plan personal, cât și profesional. Deși recunoaște că nu a fost întotdeauna „un tip vertical”, asumându-și greșelile din trecut, el a subliniat cât de importantă a fost pentru el iubirea pentru familie, copii și meserie. În ciuda acestui fapt, a evitat mereu să dea sfaturi, preferând să învețe din propriile experiențe și să-i lase pe cei dragi să-și urmeze drumul.

Unul dintre mesajele esențiale transmise de Romică Țociu este acela de a-ți urma visul cu determinare și pasiune. În opinia sa, nu există nimic mai minunat decât să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Totodată, el încurajează părinții să-și sprijine copiii în ceea ce vor să realizeze, chiar dacă uneori aceștia nu își ating potențialul imediat. 

De asemenea, Romică Țociu a vorbit despre importanța prieteniei adevărate, menționând cât de valoros este să ai alături persoane de încredere cu care să poți discuta deschis și sincer. Într-o lume agitată și adesea plină de provocări, prietenii de suflet reprezintă un sprijin de neprețuit. Actorul a precizat că se simte recunoscător pentru prietenii pe care i-a adunat de-a lungul anilor, oameni care i-au fost alături în cele mai dificile momente.

Te-ar putea interesa și: Cât a costat rochia de mireasă pe care Theo Rose a purtat-o în ziua cea mare: „Eu nu aveam nevoie de așa ceva”

„Niciodată nu am dat sfaturi”

„Niciodată nu am dat sfaturi. Eu nu am fost chiar un tip vertical. Am încercat toată viața să fiu așa, am avut și greșeli, multe greșeli pe care mi le-am asumat. Dar mi-am iubit copiii și familia extrem de mult și mai ales meseria. Și de asta nu m-am băgat să dau sfaturi niciodată. (...) Un sfat aș da. Cel mai minunat lucru în viață este să își urmărești visul și să ți-l duci la îndeplinire.

Te-ar putea interesa și: De ce a renunțat soțul Elenei Udrea la ajutorul unei bone. Adrian Alexandrov a dezvăluit motivul: „Mi-am dat seama că...”

Eu cred că mai minunat decât a face ceea ce îți dorești și îți place nu există pe pământul ăsta. E adevărat că de multe ori se întâmplă în viață să facem lucruri pe care nu ni le dorim și de care toată viața trebuie să tragi pentru că nu ai alternativă. Dacă copiii își doresc niște lucruri și vor să le facă trebuie lăsați pentru că ei știu clar în sinea lor cât pot și ce pot.

Pentru că degeaba împingi un copil de la spate dacă el atâta poate. Poate că el poate mai mult, poate că nu este momentul în care să își arate valoarea pentru că într-o zi o să înflorească. Fiecare copil are ceva frumos. Forța interioară a fiecărui om la un moment dat se bate cu viața. Eu așa am făcut cu copiii mei, niciodată nu le-am dat sfaturi, nu i-am certat.

Mai e un sfat. Dacă aveți prieteni, să țineți de ei. Vorbesc de aceia de suflet. Atât de mult contează să ai un prieten în ziua de astăzi, să pui mâna pe telefon și să vorbești cu el toate lucrurile dezinvolt și fără să te gândești că te dă în gât. Eu, mulțumesc lui Dumnezeu, am niște prieteni extraordinari”, a spus Romică Țociu, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel