Romina Gingașu și povestea de dragoste cu Piero Ferrari. Cum l-a cunoscut românca pe celebrul italian: Simțeam că trebuie să-l abordez o a doua oară

Data publicării:
Romina Gingașu și Piero Lardo Ferrari , foto Facebook
Descriere foto: Romina Gingașu și Piero Lardo Ferrari , foto Facebook

Romina Gingașu și-a croit drumul cu mult greu în lumea afacerilor. Plecând dintr-un sat din județul Călărași, ea a reușit să lucreze pentru câteva dintre cele mai de top companii din industria aviatică. În cele din urmă, ea l-a întâlnit și pe Piero Ferrari, deținătorul unui imperiu în toată regula.

Romina Gingașu a lucrat încă de la 24 de ani în industria aviatică. Ea se ocupa din prima zi cu vânzarea unor avioane de top și foarte performante, însă primul ei job a venit cu foarte multe provocări. 

Primul loc de muncă în această industrie l-a avut la Monaco, pentru o companie care dăduse deja faliment de 3 ori și care avea mari probleme financiare. Rolul Rominei de atunci presupunea vânzarea rapidă a unui nou model de avion pentru a ajuta compania în unul dintre cele mai dificile momente.

Pentru că dădea tot ce putea la locul de muncă, într-o bună zi l-a întâlnit pe Piero Ferrari, care se arăta foarte reticent la propunerile de afaceri pe care le înainta Romina. 

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a plecat de la sat și a ajuns la miliarde de euro. Scrisoarea care i-a schimbat viața

Prima ei colaborare a fost cu celebrul Niki Lauda, în cadrul aceleiași conjuncturi întâlnindu-l și pe actualul său soț.

„Am ajuns în birou pe 1 septembrie și șeful mi-a spus că avem o colaborare cu Niki Lauda. Mi s-a zis că trebuie să-l întâlnesc pe Niki Lauda și să inspectez situația. După ce l-am întâlnit, am aflat că pilotul lui era o femeie, și am petrecut toată ziua cu ea. Am verificat totul în avionul lui privat, cu care călătorea foarte mult.

Sâmbătă, la un eveniment Formula 1, apare Pierro cu bodyguardul său, dar eu nu știam cine e, m-am dus, m-am prezentat, iar el îmi spune că lucrez pentru o companie foarte interesantă, neștiind că el era în industria aviatică de mult timp.

Timp de 6 luni am încercat să-i vând un avion, care era în jur de 60 de milioane, iar el m-a refuzat.

Când făceam o demonstrație cu un avion nou, trebuia să avem un client care să participe și să arate cât de performant era avionul respectiv. Șeful îmi spusese că nu contează dacă e unchiul meu într-un costum scump sau oricine. Eu l-am întrebat pe Pierro și a refuzat.

Simțeam întotdeauna că trebuie să-l abordez a doua oară. Între timp, vindeam avioane și îl invitam peste tot, dar mă refuza. La un moment dat, pe 15 februarie, m-a invitat la cină, la Monaco.

S-a simțit ciudat că mă refuza mereu. Am acceptat. Eu eram foarte singură, extrem de singură. După ce am plecat din România, toți prietenii m-au abandonat, cei mai buni prieteni mi-au zis că oricum am plecat și nu mă mai întorc. Doar doi prieteni m-au ajutat când nu îmi intrau salariile la Monaco, unul din Cluj și unul din București”, explică soția lui Piero Ferrari, Romina Gingașu.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel