Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a fost discriminată pentru că era româncă. Cum o bârfeau conaționalii: „M-a afectat psihic”

Data publicării:
ROMINA GINGAȘU / Youtube, La Măruță
Descriere foto: ROMINA GINGAȘU / Youtube, La Măruță

Romina Gingașu a avut de suferit grav tot timpul în care a lucrat la Monaco. Ea a fost ostracizată atât de străini, cât și de români pentru faptul că era angajata unei companii de top din industria aviatică.

Romina Gingașu a pornit de jos, cu tatăl murindu-i la numai 11 ani și cu o mamă care a făcut tot posibilul să o țină la liceu în București, dar și la facultate. 

În timp ce Romina vorbea despre momentul-cheie care a făcut-o să se îndrăgostească de actualul său soț, a precizat și că a fost afectată psihic de atitudinea pe care o aveau străinii față de ea.

Soția unui dintre cei mai bogați oameni ai planetei a dezvăluit cum nu a reușit să se integreze printre colegii de la muncă din cauza invidiei. Mulți colegi străini au subestimat-o pe româncă, necrezând că a reușit să ajungă în una dintre cele mai bune companii aeriene de una singură.

„În seara aceea a fost o dramă între mine și colegele mele de birou (referitor la seara în care îl întâlnise pe Piero Ferrari). Faptul că eram româncă m-a afectat psihic. Nu cred că trecea o săptămână fără să mă deranjeze cu asta. Multe îmi spuneau ce caut acolo”, povestește Romina Gingașu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce îi reproșau colegele

Ea mai spune că rivalele sale îi găsiseră „nod în papură”, atunci când, neavând foarte multă experiență la noul loc de muncă, a fost pusă scrie rapoarte privind activitatea ei de la un eveiment Formula 1, acolo unde avea și însărcinarea de a vinde cel mai nou model de avion al companiei de la vremea aceea.

„Problema a fost că eu nu știam, după 3 zile la Bombardier, să scriu rapoartele. Știam să scriu un raport, dar nu voiam să arăt din prima zi că sunt cea mai bună; sunt umilă în general, mai ales când sunt într-un mediu nou la început.

În acea seară a fost o discuție despre mine, cum că, vai, nu știam să scriu un raport de activitate”, spune Romina Gingașiu.

Nici românii de la Monaco nu o priveau bine

Youtube video image

Totuși, nici printre români nu s-a regăsit, cel puțin nu printre cei de la Monaco. Aceștia o suspectau de spionaj în favoarea serviciilor românești.

„Până și românii de la Monaco nu mă vorbeau de bine, ci de rău. Spuneau: „Sigur e trimisă de Servicii după noi.” Nu mă interesează de voi, absolut deloc. Nu a fost cazul de așa ceva. De aceea, eu nu am avut contact cu românii la Monaco. Nici Țiriac nu a știut, l-am cunoscut după 3 ani, la Maranello”, mai spune afacerista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel