Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, la 6 săptămâni de când a fost operată la coloană: „Văd o schimbare foarte mare în ea”

Data publicării:

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit cum se simte fiica sa, la 6 săptămâni de când a fost operată la coloană.

În urmă cu 6 săptămâni, fiica Roxanei a fost supusă unei intervenții chirurgicale la coloană.  Adolescenta, în vârstă de 15 ani, a suferit de scolioză severă, astfel încât a avut nevoie imediată de ajutorul medicilor specialiști. Acum, vedeta a dezvăluit care este starea de sănătate a fetiței sale.

Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, la 6 săptămâni de când a fost operată la coloană

Vedeta a mărturisit că fiica sa se simte foarte bine, dar continuă procesul de recuperare. Roxana Ciuhulescu recunoaște că este fericită când își vede copilul bine și mult mai pozitiv. 

„Mai durează recuperarea, are șase săptămâni de la operație, însă este foarte bine. Weekend-ul trecut am fost nași la o nuntă și când am văzut-o pe ringul de dans cum dansa, parcă nu îmi venea să cred că avea cinci săptămâni de la operație. E bine, nu are dureri, se odihnește foarte bine, e mai încrezătoare, e mai pozitivă, văd o schimbare foarte mare în ea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru un post TV, potrivit spynews.ro.

Fiica Roxanei Ciuhulescu a crescut în înălțime după operație

„Surpriza cea mai mare vine acum: odată cu operația, Ana a crescut cu 7 cm, practic a câștigat centimetrii pierduți prin curbura coloanei. Recunosc, a fost o mare surpriză și o imensă bucurie, deși medicul Thiery ne spusese că va crește, însă nu putea aproxima exact cu câți centimetri.(...) Ce urmează? O perioada de câteva săptămâni de kinetoterapie  și după cum spunea și medicul chirurg, Ana se va putea reîntoarce la sport în scurtă vreme, iar în februarie, va putea să meargă și la schi. A fost greu și încă nu a trecut, dar noi, ca părinți, avem liniștea sufletească că am făcut pentru ea tot ce se putea. Copiii merita un viitor bun și sănătos!”, povestea Roxana Ciuhulescu în mediul online.

Roxana Ciuhulescu, marcată de operația fiicei sale

„Pentru mine, operația ei a fost cel mai greu moment din viața mea, după decesul tatălui meu. Slavă Cerului, totul a decurs bine, iar acum Ana se recuperează, face zilnic kinetoterapie, nu are dureri și este mândră de spatele ei drept. Aparte de problemele de sănătate, dezvoltase și un complex de inferioritate, se îmbrăca în așa fel încât să nu i se vadă spatele, iar părul și-l lăsase lung ca să-i acopere defectul. Acum, odată și cu vindecarea inciziei, cred că va recăpăta încredere în ea și la vară vom merge să stăm la plajă împreună. Își dorește să se reapuce și de sport și asta se va întâmpla, cel mai probabil, peste 5 luni. Acele 9 ore au fost un coșmar, 9 ore în care am simțit că mă sufoc și că nu mai simt nimic altceva din mediul exterior. Închideam ochii și încercam să vizualizez ce se întâmplă în sala de operații, apoi mă trezeam brusc tremurând, ca dintr-un șoc. Numai mamă să nu fii în astfel de situații. Norocul meu a fost omul meu care îmi este alături și la bine, și la greu. Am avut acele mâini care să mă strângă în brațe și să mă încurajeze”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit ciao.

Citește și: Mioara Roman va ajunge astăzi pe masa de operație. Oana trece prin momente grele: „Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel