Roxana Ciuhulescu, noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale. Ce au descoperit medicii după operația la coloană

Data publicării:

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit ce au descoperit medicii după ce au operat-o pe fiica sa la coloană. 

Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente îngrozitoare, după ce fiica sa a ajuns de uregență pe patul de spital. Ana a fost diagnosticată, în urmă cu câțiva ani, cu scolioză toraco-lombară. Vedeta a povestit că boala cu care se confruntă fetița ei a fost ținută sub control până acum, însă din cauza sedentarismului, problemele s-au agravat, punându-i viața în pericol. 

Ce au descoperit medicii după operația la coloană

Vedeta a povestit, pe rețelele de socializare, că Ana a crescut cu 7 cm, pe care îi pierduse din cauza curburii coloanei. 

„Surpriza cea mai mare vine acum: odată cu operația, Ana a crescut cu 7 cm, practic a câștigat centimetrii pierduți prin curbura coloanei. Recunosc, a fost o mare surpriză și o imensă bucurie.

Medicul ne spusese că va crește, însă nu putea aproxima exact cu câți centimetri. Ce urmează? O perioadă de câteva săptămâni de kinetoterapie și după cum spunea și medicul chirurg, Ana se va putea reîntoarce la sport în scurtă vreme.

În februarie va putea să meargă și la schi. A fost greu și încă nu a trecut, dar noi, ca părinți, avem liniștea sufletească că am făcut pentru ea tot ce se putea. Copiii merită un viitor bun și sănătos!”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat 9 ore

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară.

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă. Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei- pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul.Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”, a scris Roxana Ciuhulescu, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

oxana Ciuhulescu: „Am simțit că nu am aer, că mor și învii”

Roxana Ciuhulescu mărturisește că a fost cel mai greu moment din viața sa. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar starea fetiței este una bună. 

„După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile. Azi, vreme de 9 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc. Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit. Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință. Ana a trecut cu bine peste intervenția grea și în acest moment se reface. Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc. O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital. Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni!”, a mai povestit Roxana Ciuhulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel