Roxana Dobre și Florin Salam, din nou în pragul despărțirii? Mesajele care ridică semne de întrebare

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Roxana Dobre
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Roxana Dobre

Roxana Dobre, soția celebrului cântăreț de manele Florin Salam, a postat pe Instagram două fotografii prin care dă de înțeles că trece printr-un moment dureros sau chiar că lucrurile între ea și partenerul ei nu sunt tocmai roz.

De aproape 11 ani, Roxana Dobre și Florin Salam trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu doi ani, cei doi au hotărât să își unească destinele pentru toată viața și au spus marele „Da!”. Deși Florin Salam a trăit o adevărată dramă atunci când prima lui soție a murit din cauza unei boli cumplite, Roxana a reușit să îl facă să iubească din nou și să își mai dea o șansă la fericire. Cei doi au trei copii împreună, iar cântărețul mai are doi copii din relația cu prima soție, cu care Roxana se înțelege de minune. 

Deși totul părea că merge bine între ei, presa a scos la iveală, în urmă cu ceva timp, că cei doi trec prin momente mai puțin fericite și s-au separat pentru o perioadă, Roxana mutându-se cu copiii la mama sa. Cu toate acestea, s-au împăcat repede și au trecut peste perioada nefericită. 

Acum, se pare că lucrurile scârțâie din nou în căsnicia lor. Roxana Dobre, soția cântărețului, a postat pe contul său de Instagram două mesaje din care reiese că ceva nu este în regulă. Femeia a publicat două fotografii prin intermediul cărora parcă a vrut să transmită un mesaj urmăritorilor ei.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, petrecere de zile mari pentru fiul ei. Bebeto a împlinit 16 ani

„Cu timpul, devii tot mai tăcut pentru că înțelegi că unele lupte nu îți aparțin și că tot ce contează este pacea și liniștea ta”, a fost primul mesaj postat de frumoasa șatenă.

„Sper că atunci când vei realiza cât rău mi-ai făcut să te oprești în loc și să te întrebi: Oare a meritat să-i fac asta? Până atunci, te rog să ai grijă de tine”, a mai postat Roxana Dobre, pe pagina sa de Instagram.

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, are o relație apropiată cu cei cinci copii ai săi. Printre aceștia se numără Betty și Dani, copiii săi din relația cu Fănica, prima sa soție, dar și alți trei copii din relația cu actuala sa soție, Roxana Dobre: Maria, Ranya și un băiețel, Simon. Betty Blue, una dintre cele mai vizibile figuri din familia sa, a vorbit deseori despre legătura strânsă cu tatăl ei, afirmând că au o relație deschisă și foarte afectuoasă. De asemenea, Florin Salam este un tată extrem de protector și mândru de copiii săi, mai ales de fiica sa Maria, care este considerată „slăbiciunea” lui.

Betty Blue a devenit o cântăreață de succes, lansând mai multe piese proprii care au captat atenția publicului, continuând astfel moștenirea muzicală a familiei. Maria pare că îi împărtășește și ea pasiunea tatălui, având chiar și o piesă alături de mai mulți copii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel