Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, se pregătește de nuntă! Marele eveniment va avea loc chiar de ziua ei: „Abia aștept”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Roxana Hulpe
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Roxana Hulpe

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, și Bogdan Rădulescu se pregătesc de nuntă! Cei doi vor spune în curând marele „DA” în fața lui Dumnezeu.

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, și Bogdan Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit civil în toamna anului 2022, într-o locație specială, pe Lacul Tarnița din Cluj-Napoca. După 5 luni, pe 1 februarie 2023, din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată, pe nume Zora. Acum, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu vor spune marele „DA” în fața lui Dumnezeu.

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, se pregătește de nuntă! Când va avea loc marele eveniment: „Abia aștept”

Roxana Hulpe, cunoscuta prezentatoare de știri de la Pro TV, și partenerul ei, Bogdan Rădulescu, se pregătesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, cunoscuta prezentatoare de știri de la Pro TV a dezvăluit că marele eveniment va avea loc chiar de ziua ei, pe 1 iunie, când va împlini frumoasa vârstă de 34 de ani. Nunta va fi una cu totul specială, având ca tematică circul. Ulterior, petrecerea va avea loc într-un restaurant care va avea aceeași tematică.

„Avem cununia religioasă și petrecerea pe 1 iunie! Abia aștept. Petrecerea este cu tematică circ. Nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul este cu circul. El se mută cu circul peste tot și a zis să poposim un pic și în viața personală. Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ cumva, cupolă și e pe rotund. Decorurile și toate celelalte vor fi pe tematică de circ. Vom avea și un elefant uriaș la intrare. Pe 1 iunie împlinesc 34 de ani. E ziua mea, e ziua Zorei, așa că mi-am dorit să fie o petrecere pentru toată lumea. Vor fi și copii, personaje, mascote”, a mărturisit Roxana Hulpe, în  cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa: Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu, la un alt nivel. Omul de afaceri vrea ca băieții să crească lângă el: „Au un viitor mai bun”

„Va fi emoționant. Abia aștept cununia religioasă”

Cununia religioasă va avea loc la biserica din Gilău, acolo unde tatăl Roxanei Hulpe slujește și unde s-a botezat atât ea, cât și fiica sa. Cu siguranță, acest moment va fi plin de emoție, iar prezentatoarea TV mărturisește că abia așteaptă să primească binecuvântarea în fața lui Dumnezeu.

„Cununia religioasă este la Gilău, la biserica unde slujește tata, unde a fost și botezul Zorei, unde am fost botezată și eu. Va sluji și tata. Mă bucur foarte tare că se poate întâmpla asta și că trăiesc asta, pentru că e minunat. Va fi emoționant. Abia aștept cununia religioasă. Te duci în fața lui Dumnezeu și primești această binecuvântare. Nu știu cum va reacționa Zora. Am vrut să fac o probă pentru rochia de mireasă și a plâns încontinuu. Nu știu dacă e de bine sau de rău.

În Ardeal, nunțile încep de la ora 14:00 și se încheie undeva pe la 23:00, însă noi începem puțin mai târziu petrecerea și ne întindem până spre dimineață. Nu vreau să plec de la petrecere. Se fură mireasa, dar nu acum. Dansul mirilor va fi o surpriză. Voi arunca buchetul și trena, pentru că voi avea o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununie religioasă și la intrare, apoi mamele se vor ocupa să taie trena. Va fi un moment în cadrul nunții și apoi arunc trena”, a mai spus Roxana Hulpe.

Te-ar putea interesa: Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel