Rux a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost criticată că se îmbracă provocator. Prezentatorul TV: „E cam frig în platou”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță

Rux, cunoscută în mediul online sub numele Rux și Opulență, a avut o apariție excentrică și foarte îndrăzneață în emisiunea lui Cătălin Măruță care nu a trecut neobservată. Prezentatorul TV a remarcat imediat ținuta ei. Cu toate acestea, cunoscuta influeceriță a primit și critici pentru vestimentația pe care a ales-o în cadrul emisiunii și a răbufnit imediat.



De ceva timp, în fiecare zi de marți, Cătălin Măruță are în cadrul emisiunii sale rubrica „Rux, Alice și Ioana comentează tot ce ne interesează”. Cele trei vin să dezbată anumite subiecte. De această dată, Rux, cunoscută în mediul online drept Rux și Opulență, a făcut furori cu apariția sa excentrică. Cunoscuta influenceriță a avut o apariție surprinzătoare și foarte îndrăzneață, iar prezentatorul TV nu a putut să nu o remarce.

Cătălin Măruță: Mă gândesc că e cam frig în platou.

Rux: Da, e frig? 

Cătălin Măruță: Când ai abdomentul ăsta e normal să vii cu ea (n.r. rochia).

Rux: Exact, Măruță.

Captură video: YouTube/La Măruță

„Primesc foarte multe hate-uri pe internet despre cum arăt”

Rux a explicat că poartă o rochie din in natural și a mărturisit că primește frecvent critici pe internet despre felul în care arată. Ea a menționat că, deși aproape are pătrățele pe abdomen, este criticată că rochia îi scoate în evidență cea mai urâtă formă a corpului. Cătălin Măruță a intervenit, susținând că nu înțelege de ce oamenii își pierd timpul să scrie mesaje de ură în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea tună și fulgeră, după melodia lansată de Jador cu Zanni: „Ipocriți, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți piese împreună”

Rux: Asta este o rochie din in natural. D-aia am venit așa. Faza este că primesc foarte multe hate-uri pe internet despre cum arăt. Eu purtam rochia aceasta și mi-a scris una că rochia e superbă, doar că nu mă avantajează, că îmi socate în evidență cea mai urâtă formă a corpului meu. Abdomenul meu?! Aproape am pătrățele. Aproape am pătrățele, Măruță! Cea mai urâtă formă a corpului meu? Cum?! Eu cu asta mă lupt zilnic pe internet, cu dublul standardul acesta - cum trebuie să arate o femeie. Eu am părul scurt. Acum am perucă, sper că s-au prins oamenii. Mi-au dat mesaje oamenii să mă întrebe dacă îmi vopsesc părul săptămânal și că o să îmi cadă.

Cătălin Măruță: Nu înțeleg de ce oamenii își pierd timpul să înjure sau să stea să-l înjure pe unul pe net. Își pierd timpul să scrie acolo mesajul. A spus cineva că Rux a luat costumul de cezariană acum la emisiune.

Rux: Da, merge și la gravide. Am o prietenă gravidă. Arată țiplă gravidele.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații de aranjament la adresa Pro TV. Ea este concurenta de la Survivor care ar fi fost eliminată pe nedrept: „Producția o voia acasă”

Fanii emisiunii au criticat-o pe cunoscuta influenceriță pentru vestimentația sa

Deși cunoscuta influenceriță a ales o ținută care i-a scos în evidență talia perfectă, fanii emisiunii nu s-au putut abține și au criticat-o pentru vestimentația sa. Aceștia au scris numeroase mesaje, unele afirmând că Rux nu ar trebui să apară așa la TV deoarece ar putea fi văzută și de copii, iar altele sugerând că rochia ar fi fost purtată invers și că ar trebui să aibă, de fapt, spatele gol. 

Cătălin Măruță: A mai scris cineva un mesaj că Rux nu ar trebui să apară așa la TV, că e posibil să o vadă și copiii. (...) Alte persoane spun că ai luat rochia invers. Sigur nu e invers? Să aibă, de fapt, spatele gol?

Rux: Dacă o luam invers nu mai terminați emisiunea. Adică, oameni buni încercați să gândiți. Eu încerc să le fac creierul să funcționeze. Încercați să gândiți! Dacă era invers mă lăsați pe post? Nu îmi pasă de ce zic oamenii, dar încerc să le deschid creierul.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel