Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Cătălin Mărută
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux a avut o apariție de senzație și foarte îndrăzneață în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză. Nici fanii emisiunii nu au trecut cu vederea vestimentația sa, care a fost însă intens criticată.

Rux sau Roxana Erdei, cunoscută în mediul online ca Rux și Opulență, a avut o aparație îndrăzneață în cadrul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a venit îmbrăcată într-o bluză și un dres subțire de culoarea pielii. În fiecare zi de marți, Cătălin Măruță are în cadrul emisiunii sale rubrica „Rux, Alice și Ioana comentează tot ce ne interesează”, iar cunoscuta influenceriță are de fiecare dată apariții de senzație.

Te-ar putea interesa și: Rux a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost criticată că se îmbracă provocator. Prezentatorul TV: „E cam frig în platou”

Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

De această dată, prezentatorul TV nu a putut să nu observe ținuta îndrăzneață pe care a ales-o Rux în cadrul emisiunii și i-a cerut să se ridice de scaun pentru a le arăta telespectatorilor vestimentația sa excentrică.

Cătălin Măruță: Rux, poți să te ridici, totuși, să faci o prezentare? Te rog frumos, să nu înțeleagă lumea că sunteți frumoase și eu v-am pus repede după barul acesta.

Rux: Ești sigur, Măruță? Așa se poartă la designeri. Nu ai văzut că așa e nou? Toate iubitele de rapperi și de oameni faimoși poartă ștrampii ca pantaloni.

Cătălin Măruță: Și tu ai un rapper ca iubit sau un trapper?

Rux: Nu, dar vreau să atrag.

Cătălin Măruță: Ok, perfect. Tu pe sub cămașa aia mai ai ceva?

Rux: Nu. Eu am vrut să vin cu cămașa mai sus, dar nu e ora.

Te-ar putea interesa și: Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Fanii emisiunii au criticat-o pe cunoscuta influenceriță pentru vestimentația sa

Ținuta sa nu o putut trece neobservată nici de fanii emisiunii, care însă nu s-au putut abține și au criticat-o pe cunoscuta influenceriță. Unii au spus că nu ar fi trebuit să apară așa la TV și că nu este un model pentru adolescentele care o privesc din fața micului ecran. Cu toate acestea, Rux a ținut să precizeze că nu își dorește să fie un model și că adolescentele ar trebui să-i citească cărțile, nu să îi copieze stilul vestimentar.

Cătălin Măruță: A dat cineva mesaj și a zis «Uite cum a venit Rux îmbrăcată la emisiune», altcineva a spus «Ce model ești tu pentru adolescente când vii îmbrăcată așa la emisiune?».

Rux: Dar eu nu sunt model pentru adolescente. Adolescentele ascultă ce vorbesc și ce scriu în două cărți, atât.

Cătălin Măruță: Eu îți citesc mesajele.

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Te-ar putea interesa și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a asumat relația cu Spike. Cum s-au fotografiat cei doi și ce mesaj au transmis public

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel