Rux, reacție fără cuvinte, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse. Influecerița a uimit pe toată lumea / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Rux. Captură video: YouTube/Bârfe Online
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Rux. Captură video: YouTube/Bârfe Online

Rux a avut o reacție fără cuvinte, atât la propriu, cât și la figurat, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse, la scurt timp după ce le-au promovat. Influencerița a uimit pe toată lumea cu videoclipul pe care le-a postat în mediul online.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica se află în centru unui scandal de proporții. Cei doi au făcut împreună un videoclip de promovare la festivalul Electric Castle cu produse marca Lidl. Fosta concurentă de la America Express a intrat singură în magazin pentru a cumpăra 10 produse pe care iubitul ei trebuia să le ghicească, printre care un ecler Electric Castel, macarons, chipsuri, înghețată, crenvurști, pui la rotisor, carnaţii „preferaţi” ai lui Ştefan Floroaica (după cum el i-a numit), covrigi și limonadă. 

Totul bine și frumos până aici, mai ales că iubitul Sânzianei Negru a ghicit aproape tot ce cumpărase aceasta, semn că produsele respective se regăseau adesea pentru cele cumpărate de ei. Doar că după ce au realizat filmarea, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi întreaga pungă cu produsele nedesfăcute. Gestul celor doi a fost surprins de oamenii aflați în zonă, care au și fotografiat coșul de gunoi. Pe TikTok, un tânăr pe nume Avram Grigore susține că i-a văzut pe cei doi făcând asta.

„Oamenii mei au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea - că na, ea e mai importantă un pic - ea s-a dus pe o parte, el pe altă parte cu punga în mână și omul meu a luat punga și a aruncat-o la gunoi. Toată punga, cu toate produsele, la gunoi. 

M-am dus cu prietenii mei la gunoi și ne-am uitat și erau produse din magazinul respectiv pe care ei le-au filmat, aruncate la gunoi. Eu înțeleg că n-ai unde să le pui, dar ieșeai afară în față la festival și dădeai punga aia unei doamne care vindea porumb. Și n-ai cum ca tu, după aceea, să apari pe Instagramul tău și să promovezi: „Vai, ce bune suntem noi, să facem fapte bune!”, și tu efectiv arunci o sacoșă plină de mâncare la gunoi. Pe mine m-a șocat, așa ceva nu există!”, a spus Avram Grigore pe pagina sa de TikTok.

Rux, reacție fără cuvinte, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse. Influecerița a uimit pe toată lumea

Rux sau Roxana Erdei, cunoscută în mediul online ca Rux și Opulență, a avut o reacție imediată după incidentul controversat. Influencerița a reacționat, însă fără a spune prea multe cuvinte. S-a filmat „îmbrăcată” în pungi Lidl și s-a dat cu puțin parfum, după care a postat videoclipul în mediul online.

„Punga cu mâncare în coșul de gunoi. Mâncarea e sfântă!”, a fost reacția Roxanei Erdei, după gestul controversat făcut de Sânziana Negru și Ștefan Floroaica.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUX (@rux.si.opulenta)

Te-ar putea interesa și: Ce a apărut pe pagina de TikTok a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință. Internauții l-au taxat dur / Video

Cum se apără Ștefan Floroaica: „Știu ce înseamnă să nu ai”

În acest caz au reacționat atât reprezentanții Lidl, cât și Ștefan Floroaica. În timp ce compania a declarat că urmează să aibă o discuţie cu Sânziana Negru pe această temă şi va analiza şi reevalua colaborarea cu ea, iubitul fostei concurente de la America Express a luat toată vina asupra lui, spunând că el a fost cel care a aruncat punga plină cu produse la gunoi, fără să se consulte cu partenera sa. El a mărturisit că a greșit și că știe ce înseamnă să nu ai.

„Încă de la început vreau să spun că eu am greșit și eu am aruncat acea pungă la gunoi, fără să mă consult cu Sânziana sau fără ca ea șă știe. Deja plecaserăm și eu am deviat un pic și am lăsat punga acolo, deci ea nu are nicio vină și dacă este cineva de învinuit, eu sunt acela. Dați în mine!

O să prezint situația exact cum a fost. Aveam de făcut un material pentru un brand. Nu-l mai precizez pentru că ne este rușine față de toată lumea de situație creată. Aveam de făcut acest material. Idea era ca Sânziana să cumpere 10 produse și eu să le identific la final, să vedem dacă eu le ghicesc sau nu. (...) Multe dintre produsele acelea care erau în pungă au fost plimbate, duse de colo colo, în soare și așa mai departe, pentru că am filmat de mai multe ori. Nu ne iese din prima mereu, pur și simplu. Nu am cum să împart genul acela de produse. Într-adevăr, mai erau chipsuri, unele puteau fi împărțite, dar marea majoritate a lor nu. Acesta a fost raționamentul meu în acel moment. Evident că nu încurajăm și nu încurajez consumerismele. (...) Am crescut ca toată lumea, știu ce înseamnă să nu ai. Am greșit. Nu trebuia să fac treaba asta”, a spus Ștefan Floroaica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel