S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”

Data publicării:
Sursă foto: Antena 1. Captură video: YouTube/Kanal D
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1. Captură video: YouTube/Kanal D

După 22 de ani de la debutul său în televiziune, Simona Gherghe a dezvăluit câți bani primea lunar la începutul carierei sale. Când a auzit, Teo Trandafir a rămas uimită.

Fără doar și poate, Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute și longevive prezentatoare TV de la noi din țară. Și-a început cariera în 2002 la pupitrul știrilor. După 22 de ani s-a aflat câți bani a câștigat vedeta la început de carieră. Invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, Simona Gherghe a dezvăluit ce salariu primea în urmă cu mai bine de două decenii. 

S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”

Prima care a dezvăluit câți bani a primit la început de carieră a fost Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a mărturisit că lua nici mai mult, nici mai puțin de 90 de dolari. Simona Gherghe a mărturisit că ea primea ceva mai mult. Vedeta a povestit că la începutul carierei sale, salariul lunar era de aproximativ 11 milioane de lei vechi, echivalentul a 250 de dolari. Teo Trandafir, gazda podcastului, s-a arătat surprinsă de această sumă, remarcând în glumă că era pe opulență.

„Nu mi-a fost niciodată frică de sărăcie. Nu am asta pentru că nu am fost niciodată un om foarte sărac sau foarte bogat. Mama psiholog la Socola, tata asistent de radiologie, am avut o viață decentă. (...) M-au învățat să-mi iau atât cât îmi trebuie. Sigur, nu mi-a fost foame, am avut, m-am încălțat, dar n-am avut belșug. (...) Salariul pe care am venit eu la București a fost unul infim, adică ceva pentru care poate nimeni, în ziua de astăzi, nu ar lucra”, a mărturisit Simona Gherghe, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

„Cât aveai?”, a întrebat-o Teo Trandafir.

„Vrei să-ți spun?”, a răspuns Simona Gherghe.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Te-ar putea interesa și: Te trezești obosit, deși dormi suficient? Carmen Brumă a dezvăluit trei sfaturi care să te ajute să te trezești mai odihnit dimineața

„Lăsă, că încep eu. M-am angajat la radio cu toate emisiunile matinale, plus emisiune de sâmbătă după-amiază pe 90 de dolari. Oamenii îmi spun că pe atunci erau bani. Nu, erau tot 90 de dolari, după care la Tele 7 aveam 100 de dolari. Trăiește din 100 de dolari”, a declarat Teo Trandafir.

„Aveam 11 milioane, asta însemna vreo 250 de dolari, cred”, a spus și Simona Gherghe.

„Erai pe opulență”, a precizat Teo Trandafir.

„Dar era deja 2002, în 2002 deja și România era mai bine. Oricum, era foarte puțin. Stăteam în chirie și nu o plăteau ai mei. Am fost responsabilă. Nu-mi mai amintesc nimic legat de mâncare. Mâncam pe acolo, vizavi de Antenă. Tinerețea vine cu treaba asta, că nu-ți pasă ce mănânci. Asta cu „mamă, să mănânc ceva bun, ceva sănătos” vine după 40 de ani. Până pe la 35-40 nu-ți pasă ce mănânci, nu-ți pasă când, cum, unde”,  a mai declarat Simona Gherghe, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Diandra, după Insula Iubirii: „Vedem în timp cum se prezintă situația”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel