S-a confirmat premoniția fostei iubite a lui Jador? Simina Loica comentează despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Am avut drepate”

Data publicării:
Simina Loica / Instagram
Descriere foto: Simina Loica / Instagram

Jador s-a despărțit recent de Oana Ciocan, căreia îi promisese că o duce la altar, iar ecoul anunțului despărțirii s-a făcut auzit în toate colțurile României.

Simina Loica, una dintre fostele iubite ale lui Jador, a intervenit în scandalul care a pornit între cei doi foști iubiți, aceasta spunând care ar fi de fapt adevărata latură a artistului.

Jador este cunoscut pentru multiplele sale relații eșuate, însă nu prea multe foste partenere l-au vorbit de rău. Acum, Simina intervine și ea și precizează câteva cuvinte dure la adresa artistului.

Despărțirea de Oana Ciocan nu a fost una ușoară, ea fiind însoțită de săgeți din ambele părți. Promisiunea căsătoriei a fost unul dintre elementele care a șocat pe toată lumea, iar Jador s-a apărat împotriva tuturor criticilor.

El a fost judecat aspru pentru întorsătura de situație, declarând că data viitoarea își va proteja mai mult viața personală, chiar dacă imediat după s-a filmat pe capota mașinii, în timp ce comanda mâncare.

„Știam că am dreptate. Am auzit, da. Ce să mai spun? Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe poate că acum se vor împăca. Mai știi?”, a declarat Simina Loica, pentru viva.ro.

Simina nu știa că fostul ei iubit a cerut-o de soție pe Oana Ciocan în urmă cu ceva timp, însă a avut cuvintele la ea. Imediat după ce a fost informată, Simina Loica a început să tune și să fulgere. Ea l-a dat în vileag pe cântăreț, spunând despre el că nu e ceva neobișnuit să promită fetelor căsătoria, dar și copii.

„A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Eu știu că lui genul acesta de femeie îi place.

Îi transmit „casă de piatră” și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte. Pentru că eu știu că în ultimul timp pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele.

Și s-a sfârșit cu despărțire și cu… Cum face el!”, a declarat Simina Loica în urmă cu ceva timp, pentru sursa menționată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel