S-a schimbat relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu? Ce s-a întâmplat de când au devenit mame

Data publicării:

Andreea Antonescu a dezvăluit gândurile pe care le are în privința Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunsoc din copilărie, de pe vremea când formau trupa Andre, celebră pentru numeroasele lor concerte. Timpul a trecut, iar acum, fostele adolescente care cântau sub atenta supraveghere a părinților lor sunt mame.

Vezi și: Andreea Bălan îl ține ascuns pe Victor Cornea. Sandu Bălan, tatăl ei, vine cu declarații neașteptate

Poate că nu este o simplă coincidență faptul că ambele vedete au avut același parcurs în viață, ba chiar amândouă au fetițe, chiar dacă există diferențe de vârstă.

De aceea, Andreea Antonescu a dezvăluit din gândurile sale cu privire la „coincidența” dintre ea și Andreea Bălan. Amândouă au avut probleme cu tații fetițelor lor, amândouă refăcându-și viața ulterior despărțirilor.

Existând atât de multe similarități între viețile celor două, Andreea Antonescu a pășit în față și a comentat întâmplările din viețile lor.

„Am realizat de ceva timp că Dumnezeu pe noi două ne-a pus împreună. Și s-a văzut lucrul acesta de-a lungul vieți. Chimia care există între noi și coincidențele, eu nu cred în coincidențe, care ni s-au întâmplat amândurora.Suntem amândouă cu două fetițe.”, a spus ea, pentru Playtech.

Vezi și: Andreea Antonescu rupe tăcerea. De ce nu a fost prezentă vedeta la nunta mamei sale: „Îi urez noroc și fericire. Este un subiect închis”

Totodată, Andreea mai spune că mereu și-a dorit ca Andreea Bălan să facă parte din familia ei, lucru care s-a și îndeplinit odată cu nășirea fiicei sale de către partenera lui Voctor Cornea. Ea precizează că însemnătatea Andreei Bălan este inimaginabilă:

„Viața ne-a tot pus pe același drum. Chiar dacă la diferență de câțiva ani, poate. Eu mi-am dorit ca Andreea să fie familie când am rugat-o să fie nașa fetiței mele, dar mi-am dat seama că e mai mult decât atât„, a spus Andreea Antonescu, potrivit playtech.

De asemenea, ambele vedete ar avea mici tensiuni cu părinții lor. Dacă Andreea Bălan a avut micile sale probleme cu tatăl său, Andreea Antonescu s-ar fi ciondănit cu propria mamă. Cea din urmă ar fi refuzat să participe la nunta persoanei care i-a dat viață.

Vezi și: Andreea Antonescu, prima reacție după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Bordea: „Se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată”

Andreea Antonescu a declarat următoarele cu privire la absența ei de la nunta propriei mame:

„Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire. Întodeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte imobiliare sau oameni cu care am interacționat mai puțin.”, a declarat Andreea Antonescu pentru Antena Stars.

Vezi și: Andreea Antonescu este noua „prietenă” a lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia. Victor Vrînceanu, „implicat” fără să vrea în decizia comediantului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel