„S-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman, adevărul despre cearta cu Loredana Groza: „Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua”

Data publicării:
Catinca Roman, Loredana Groza/ captură video Youtube, La Măruță/ Instagram
Descriere foto: Catinca Roman, Loredana Groza/ captură video Youtube, La Măruță/ Instagram

Catinca Roman a fost în urmă cu mulți ani prietenă cu Loredana Groza, însă lucrurile s-au încheiat brusc între cele două.

Catinca Roman a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Vedeta a spus tot, pentru că, în caz contrar, „îi lua gura foc”. Așadar, sora Oanei Roman s-a dovedit a fi o persoană extrem de asumată, care a spus lucrurilor pe nume fără niciun fel de transparență. Încă de la prima întrebare, aceasta a făcut dezvăluiri uluitoare. 

„Care a fost vedeta din România pe care ai considerat-o cea mai nocivă prezență din viața ta și de ce”, spune prima întrebare primită de Catinca Roman.

„Loredana Groza e răspunsul. Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ea, am fost foarte implicată, am ieșit, am petrecut multe momente împreună și, la un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi.

Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua.  Acum, lucrurile au fost mai ok. Ea nu cred că s-a convins că a fost o bârfă. oamenii sunt influențabili”, a mărturisit Catinca Roman în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

VEZI și: Oana Roman, replică acidă pentru Catinca, după acuzațiile aduse: „Eu sunt „bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”

Catinca, dezamăgită de relația cu Oana Roman

Nu doar Loredana Groza a dezamăgit-o, ci și sora sa, Oana Roman, care o bârfește ori de câte ori are ocazia, susține aceasta. Chiar dacă Catinca spune că și-ar dori să refacă relația cu vedeta, iar lucrurile să fie din nou ca înainte, cea din urmă nu-și dorește niciun fel de dialog.

„M-am înfuriat, sincer. Știi că mie nu mi se întâmplă foarte des, pentru că știu din surse sigure că la diverse evenimente și pe unde merge, mă vorbește, nu știu de cu nu vorbește cu mine. I-am propus asta de multe ori. După tot circul care a fost, în momentul în care mama a fost din nou internată la urgență, m-a contactat printr-o cunoștință comună să mă duc la mama și m-am dus, normal, dar nu înțeleg de ce acest comportament de adolescente. Eu cred că astea-s lucruri care se pot discuta, mie îmi pare foarte rău de situație, pentru că țin foarte mult la Isa și chiar aș vrea să avem o relație frumoasă și nu înțeleg de ce o privează pe cea mică de la relația cu mine.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Război total între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă. Nu plătește din banii ei azilul”. Ce au de împărțit cele două surori

„Nu înțeleg de ce nu putem vorbi ca doi oameni maturi”

Chiar dacă a încercat să comunice pașnic cu ea, Catinca Roman spune că vedeta și-a ieșit imediat din fire și a amplificat și mai mult lucrurile.

„Nu înțeleg de ce nu putem vorbi ca doi oameni maturi, în loc să vorbim în presă. Ea se aprinde, eu mai puțin, dar îmi ajunge și mie cuțitul la os. Eu am încercat să-i explic niște lucruri, ea a început să țipe, am luat și eu foc, după care au urmat niște declarații în presă, lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. Cred că am greșit uneori pentru că am tăcut din gură și am lăsat să se amplifice niște lucruri, zvonuri și cred că trebuie să pui punctul pe i. Este ultima emisiune la care o să vorbesc acest subiect, pentru că eu nu vreau să intru într-un circ mediatic.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Diagnosticul dur primit de Mioara Roman. Nu există tratament. Oana Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel