S-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. De ce a lipsit Doina, văduva lui, de la parastasul organizat de fiicele lor

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Acum o săptămână s-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. Fiicele sale i-au pregătit, ca în fiecare an, un parastas, însă de data aceasta, mama lor, Doina, cu care Vadim Tudor a fost căsătorit timp de 40 de ani, nu a fost prezentă. 

Pe data de 14 septembrie s-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, Lidia Tudor, fiica politicianului, a vorbit despre parastasul pe care ea și sora sa l-au organizat pentru tatăl lor. Aceasta a mărturisit că le-au fost alături aceleași persoane care au venit în fiecare an. De asemenea, Lidia a declarat că după ce tatăl ei a murit îl simțea foarte prezent și îl visa foarte des. Acum, după ce au trecut nouă ani, femeia este sigură că acesta le veghează pe ea, sora și mama sa și simte o pace interioară când se gândește la el.

„Știu că el ne veghează”

„În fiecare an, sunt aceleași persoane, cercul nostru de prieteni este foarte restrâns pe care îl invităm în fiecare an. Este adevărat că parastasul l-am făcut în acest an într-o zi de joi, înaintea datei de 14 septembrie. Am ales să facem asta cu două zile înainte și mă bucur să văd că cei care ne-au fost alături an de an ne-au fost alături și anul acesta. Acum mulți ani, după ce el a murit, era foarte prezent lângă mine și creasem o legătură cu el, îl visam foarte des. Îl simțeam mult mai prezent, și sora, și mama mea. Când mă gândesc la el, simt o pace foarte mare și știu că nu mai este atât de conectat cu noi aici. Îmi dă o senzație de bine. Știu că el ne veghează”, a declarat Lidia Tudor, la emisiunea „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre posibilitatea de a începe o nouă relație

„Am stabilit că este mai bine să stea acasă”

De la parastas a lipsit chiar Doina Vadim Tudor, soția lui Vadim Tudor, cu care a fost căsătorit 40 de ani. Lidia Tudor, fiica acestora, a declarat că mama sa a avut anumite probleme de sănătate și de aceea a ales să nu participe. Femeia s-a sfătuit cu fiicele sale și astfel au decis că cel mai bine ar fi să nu vină, având în vedere starea sa de sănătate. De asemenea, Lidia Tudor a mărturisit că ea, sora și mama sa merg în fiecare sâmbătă la cimitir. 

„A avut o problemă de sănătate și de aceea a ales să nu vină. De fapt, ne-am sfătuit împreună și am stabilit că este mai bine să stea acasă. Oricum noi în fiecare săptămână, în fiecare sâmbătă, mergem la cimitir. Este bine”, a adăugat Lidia Tudor.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel