S-au tras focuri de armă la America Express. Edward Sanda și Cleopatra Stratan, îngroziți: „Ne-au înconjurat cu pistoale”

Data publicării:

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au trecut prin cea mai grea întâmplare de până acum în America Express.

Concurenții de la America Express își continuă călătoria pe Drumul Soarelui, însă până la destinația finală trebuie să treacă zilnic prin probe de foc și prin situații fără precedent. O întâmplare neașteptată a avut loc în ediția de pe 7 noiembrie, când, ajunși într-o zonă periculoasă din Columbia, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trăit șocul vieții lor. Până să ajungă la cazare, care era asigurată de producție în acea zi, din cauza riscurilor din zonă, aceștia au fost înconjurați de mai multe motociclete, iar cineva din producție a fost direct amenințat cu arma.

„Noi am ajuns pe la ora 9 jumate, 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale”, au povestit Cleopatra și Edward în cadrul emisiunii.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu și Alexia Eram, ceartă aprinsă la America Express: „Mă enervează. Mi s-a părut o răutate”

S-au tras focuri de armă la America Express

Întregul incident a fost creat de columbieni pentru a face rost de bunurile acestora, povestește Edward Sanda. Astfel, o persoană din producție nu a reușit să intre în mașină atât de repede ca și ei, iar atacatorii au amenințat-o cu pistolul la cap. Tot atunci, povestesc aceștia, s-a auzit și primul foc de armă, moment în care a încremenit toată echipa. 

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a țipat și s-a auzit pistol.

Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți și ce să crezi. Eu m-am gândit la ce-i mai rău. Am avut mare noroc că era securitatea în spatele nostru și au mers după ei”, a mai adăugat artistul.

VEZI și: Imaginile din America Express pe care Mona Segall nu și-ar dori să le difuzeze. Iulia Albu ar fi făcut o adevărată criză de nervi

Echipa de securitate a intervenit

Totul s-a terminat cu bine, întrucât a intervenit echipa de securitate imediat, care i-a urmărit pe aceștia și s-a asigurat de faptul că nu îi vor mai urmări, din nou. În acest sezon, toate echipele au alături de ei pe tot parcursul competiției propria echipă de securitate, întrucât destinațiile sunt extrem de periculoase.

„A fost îngrozitor, eram șocați de tot ce se întâmpla. Noroc că am avut securitatea lângă noi, care a știut să răspundă. Eram șocați. Am ajuns în hotel, am vorbit cu producția, toată lumea era șocată, nu se aștepta nimeni la chestia asta. Ne pare rău pentru echipa care a fost amenințată direct, dar trauma asta o să rămână pentru totdeauna, noi am fost urmăriți de ei.”, a adăugat și Cleopatra.

Citește și: Aris, fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu timp de o săptămână: „A intrat diriginta în clasa noastră, zici că eram la poliție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel