„Să nu vă bateți”. Zanni și TJ Miles, față în față pentru a ajunge la pace: „Sunt în stare să-l zdrobesc”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni și TJ Miles au ajuns față în față pentru a-și rezolva conflictul. Se pare însă că cei doi nu au ajuns la pace.

Zanni se arată în continuare deranjat de faptul că TJ Miles nu l-a primit cu brațele deschise când s-a întors în competiția Survivor All Stars. Deși a fost eliminat în urma duelului cu prietenul său, Zanni nu a plecat acasă, ci a mers în exil, acolo unde a stat timp de o săptămână. Însă, când s-a întors în tabără, concurentul se aștepta ca TJ Miles să-i sară în brațe și să se bucure că s-a reîntors, ceea ce nu s-a întâmplat. În ediția de joi, 16 mai, cei doi au ajuns față în față pentru a-și rezolva conflictul. 

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

„Să nu vă bateți! Dacă e ceva, să țipați, că venim repede”, a spus Iancu Sterp.

„Avem vreun motiv, sau ce?”, a întrebat Zanni.

„Toată echipa știe că eu și Zanni suntem din prima linie, frați. Am trecut prin multe chestii împreună. Suntem foarte competitivi, buni sportivi și au zis că decât să stea în plus, să ne lase să vorbim. Ei s-au retras din bun simț”, a mărturisit TJ Miles la testimoniale.

„M-au durut niște chestii pe care le-ai spus, că eu nu am făcut nimic. Dar am înțeles că erai supărat”, a spus TJ Miles.

„Și pe mine m-a durut când am venit din exil!”, a precizat Zanni.

„N-ai de ce, că nu ți-am făcut nimic”, a declarat TJ Miles.

„Nu am zis că mi-ai făcut”, a spus Zanni.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Te-ar putea interesa și: Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

„Zannidache de acum trei ani nici nu l-ar fi lăsat să vorbească! Zanidache e în stare să îl zdrobească”

TJ Miles a mărturisit că dacă simțea să nu se ridice de pe bancă nu o făcea și a susținut, totodată, că prietenia dintre ei nu este una competițională, ci reală. Cu toate acestea, Zanni l-a contrazis și i-a adus câteva argumente, motivând de ce nu mai crede în prietenia lor.

„Nu trebuia nici să mă ridic de pe bancă dacă nu voiam. Nu trebuia să vin nici la tine. Ce?! Te superi pe mine că m-am ridicat de pe bancă? Eu m-am ridicat de pe bancă, am venit la tine, dar dacă nu mă ridicam nu era un motiv să te superi pe mine. Trebuia să vii la mine și să-mi spui că n-am venit la tine să te iau în brațe”, a precizat TJ Miles.

„Cred că relația noastră, din partea ta, a fost competițională. Nu a fost frăția aia care te-ai bătut mereu cu pumnii în piept că există. De ce? pentru că mi-ai repetat de o sută de ori că m-ai eliminat. Fratele tău nu-ți spune asta. (...) Dacă tu erai în locul meu și te întorceai din exil, eu aș fi sărit pentru tine în sus”, a declarat Zanni.

„Și eu am venit și te-am luat în brațe. (...) La trasee, când intru cu Războinicii, tu niciodată nu m-ai susținut cum te-am susținut eu pe tine”, a mărturisit TJ Miles.

„Zannidache de acum trei ani nici nu l-ar fi lăsat să vorbească! Zanidache e în stare să îl zdrobească”, a mai mai zis Zanni.

Te-ar putea interesa și: Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel