Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ingredientul secret pe care îl adaugă în salata de Boeuf.
Ingrediente
- 4 ouă
- 300g de pulpă de vită fiartă
- 300 g de cartofi fierți
- 150 g de morcovi fierți
- 80 g de mazăre fiartă
- 80 g de gogoșari murați
- 80 g de castraveți murați
- 400 ml de ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de muștar
- 1 lămâie
Mod de preparare
Carnea de vită se pune la fiert întreagă. După ce carnea s-a fiert, o scoatem și o lăsăm la răcit. Adăugăm și legumele întregi în oala pentru fierbere. După ce acestea sunt fierte, le scoatem, le lăsăm să se răcească și apoi le tăiem cubulețe. Foarte important: ingredientele trebuie tăiate de aceeași dimensiune.
Pregătim maioneza din 2 ouă și o dăm la frigider, până când finalizăm rețeta.
Carnea de taie cubulețe de aceeași dimensiune cu legumele.
Secretul rețetei lui Florin Dumitrescu: fiecare legumă se amestecă separat cu maioneza și murăturile.
La final, toate ingredientele se amestecă și se așează pe un platou, pe care îl putem decora în funcție de preferințe și creativitate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News