Această rețetă de salată de năut cu avocado și brânză de capră este gustoasă și simplu de preparat.
Ingrediente:
250 gr năut fiert
50 gr brânză de capră
1 avocado
1 ceapă roșie
1/2 legătură pătrunjel
câteva fire mărar
coajă rasa de lămâie
2 linguri suc de lămâie
1-2 linguri ulei măsline
sare
Mod de preparare:
Se toacă ceapa mărunt și se presară cu sare. Se amestecă pentru câteva secunde. Năutul fiert se pune peste ceapă, împreună cu verdețurile tocate și coaja de lămâie.
Sfărâmați brânza deasupra, adăugați avocado tăiat cuburi și stoarceți sucul de lămâie. Condimentați cu puțină sare.
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați. Merge de minune cu roșii cherry și lipie.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News