Salată de năut cu avocado și brânză de capră. Rețetă ideală pentru zilele toride de vară

Data publicării:
Salata, foto Unsplash/ autor: Anna Pelzer
Descriere foto: Salata, foto Unsplash/ autor: Anna Pelzer

Această rețetă de salată de năut cu avocado și brânză de capră este gustoasă și simplu de preparat. 

Ingrediente:


250 gr năut fiert

50 gr brânză de capră

1 avocado

1 ceapă roșie

1/2 legătură pătrunjel

câteva fire mărar

coajă rasa de lămâie

2 linguri suc de lămâie

1-2 linguri ulei măsline 

sare


Mod de preparare:


Se toacă ceapa mărunt și se presară cu sare. Se amestecă pentru câteva secunde. Năutul fiert se pune peste ceapă, împreună cu verdețurile tocate și coaja de lămâie. 

Sfărâmați brânza deasupra, adăugați avocado tăiat cuburi și stoarceți sucul de lămâie. Condimentați cu puțină sare. 

Stropiți cu ulei de măsline și amestecați. Merge de minune cu roșii cherry și lipie. 


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel