Salvarea lui Vasi, mascota Aeroportului, continuă! Mesajul transmis astăzi despre căutarea ei

Data actualizării: | Data publicării:
Vasi, sursa foto: Instagram @bucharest_airports
Descriere foto: Vasi, sursa foto: Instagram @bucharest_airports

Eforturile de a o găsi pe Vasi continuă! Aeroportul a mulțumit pentru implicare și a transmis că nu va opri căutările!

În noaptea de 22/23 august, Vasi, mascota Aeroportului Otopeni, a dispărut. Ea era adorată de milioane de oameni, dar o persoană fără suflet s-a gândit să o ia și să o arunce în câmp. Acum două zile, aeroportul a postat un anunț prin care anunța dispariția felinei. Când pisicuța a avut probleme, a fost operată de către cei de la aeroport.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-08-29-at-18-52-43_37673100.jpg)

„Ajutați-ne să ne recuperăm mascota! Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona  Europolis Logistics Park Chiajna - Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024. Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă adică la aeroport unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă! #BucharestAirports & #BucharestAirportsTeam”, a fost anunțul postat inițial.

O explorare a condiției umane. Cum să ne acceptăm natura instabilă?

Astăzi, pe 29 august, aeroportul a revenit cu un mesaj, anume că eforturile lor de a o găsi pe Vasi continuă. Totodată, aceștia mulțumesc pentru interesul cetățenilor!

„Mulțumim pentru interesul acordat pisicuței și dorim să precizăm că eforturile noastre de a o recupera continuă. Ne păstrăm speranța știind că Vasi este o supraviețuitoare. Între timp, parcurgem pașii necesari pentru identificarea și sancționarea celor vinovați conform legii. Nu încurajăm propagarea mesajelor de ură care nu fac decât să deturneze atenția de la ceea ce contează – salvarea lui Vasi. #BucharestAirportsTeam”

 

Dacă o vedeți pe Vasi, puteți contacta Aeroportul aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel