Sânziana Buruiană sare în apărare Evei Măruță, după ce a fost criticată că își face măști pentru față: „A mea umblă peste tot fardată!”

Data publicării:

Sânziana Buruiană a intervenit în scandalul legat de măștile cosmetice pentru față folosite de Eva Măruță.

Criticile din preajma micilor artiști din filmul „Tati part-time” par să nu se mai sfârșească! După ce Eva Măruță a primit mai multe critici legate de rolul pe care l-a primit în film, acum micuța este criticată pentru faptul că are o rutină de skin-care. Și Izabela, fiica Sânzianei Buruiană, a avut un rol de figurație în filmul lui BRomania. Astfel, blondina a făcut o serie de declarații legate de criticile pe care le-au primit micuțele. 

Sânziana Buruiană sare în apărare Evei Măruță, după ce a fost criticată că își face măști pentru față

Sânziana Buruiană recunoaște că fiica sa se fardează mereu și nu iese niciodată nefardată din casă. 

„Iza e foarte cochetă și nu iese din casă fără să-și facă ținuta, accesoriile, nu iese nefardată: își dă cu un blush, cu un rimel transparent, cu luciu de buze și asta mai ales când mergem la un eveniment. E deja domnișorică și așa a fost de mică! Știu comentariile răutăcioase legate de măștile pentru față ale Evei. Și a mea are mai multe decât mine! Sunt măscuțe speciale pentru fete, pentru față sau buze, de hidratare”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro

Sânziana Buruiană: „ Are și ea măști cosmetice ca Eva, îmi pune si mie!”

„Are un întreg ritual, îmi pune și mie, ca să nu aibă cearcăne de aceea le pune. Vede tot ce apare nou în trend în materie de make-up.  Când merge la școală, dimineața la 7, i se pare ei că nu arată odihnită la față ca în week-end, când se trezește la 10. La școală nu folosește decât o cremă.  Eu mă bucur că Iza are un ritual al ei de îngrijire și pentru dantură și pentru față, pentru că o să vină vârsta aceea cu multe coșuri și sunt sigură că va știi ce să-și aplice pe față și nu voi fi eu nevoită să caut soluții. 

Eu luam fardurile mamei pe furiș și tocurile și le puneam înapoi până venea ea acasă, dar erau alte vremuri pe atunci. Eram și mai încuiați, nu aveam acces la tehnologie. Ei acum învăță din tutoriale cam tot despre aranjat, despre make-up. Nu mai e nevoie să le spunem noi ce și cum.  Singurul lucru pe care îl fac este să fiu atentă să nu fie ceva dăunător pentru ea, să-i explic ce este ok și ce anume nu trebuie să folosească. Trebuie să aibă o oarecare libertate controlată. Dacă ești strict cu copiii cred eu că nu e bine, pentru că ei oricum sunt curioși!”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Iulia Albu dă de pământ cu Andra și Cătălin Măruță, în scandalul cu fiica lor, Eva

Iulia Albu a ținut să precizeze faptul că nu consideră o problemă faptul că Eva Măruță a fost cooptată în producția cinematografică de succes, pe locul întâi în box office în primele zile, ci problema ține doar de părinții ei, care aleg să o expună mult prea mult, dincolo de proiectul în care este implicată.  Vedeta s-a arătat oripilată după ce a văzut l-a văzut pe Cătălin Măruță filmând-o pe fiica sa, Eva, în timp ce își făcea o rutină de skin-care. 

„Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar! Așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel