Șapte lucruri pentru care nu este nevoie să-ți ceri scuze. Lidia Fecioru: „Fiecare face ce vrea. Nu poți să impui omului”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele șapte lucruri pentru care nu trebuie să ne cerem scuze.

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” despre cele șapte lucruri pentru care nu trebuie să ne cerem scuze șii pentru care nu trebuie să dăm nimănui explicații.

1. Căsătoria

„Se începe de la statutul relației. Ești într-o relație? Dar de ce nu ești într-o relație? Când te măriți? De ce nu te măriți? Dar când te măriți? Păi dacă îl ai, de ce nu te măriți? Și pentru chestia asta trebuie să-mi cer eu scuze că nu m-am măritat? Sau să începi să găsești scuze că de ce nu te-ai măritat”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

2. Copiii

„Al doilea lucru: nu e treaba de nimănui ce faci, dacă faci sau nu faci copii. Dar de ce nu faci un copil? Dar când îl faci? V-ați căsătorit deja și de ce nu faceți un copil? Și uite așa e aceeași chestie, este viața fiecăruia. Fiecare face ce vrea el. Nu poți să impui omului. Omul știe când vrea, poate că vrea și nu poate și tu îi atingi cea mai dureroasă parte a lui. Poate că vrea unu, dar celălalt nu vrea și este între ciocan și nicovală. Dacă vrem să băgăm pe cineva în nervi și să pierdem prieteni, atunci poți să-i zici chestiile astea de două ori și la revedere”, a spus Lidia Fecioru.

3. Femeile puternice

„Femeile puternice nu dau explicații despre viața lor sexuală. Aici e o altă chestie. Sunt unele care spun: băi, dar la noi există de două ori pe săptămână, se știe regula, e bătută în cuie, e lege de carte. Poate una are fiecare zi, deci trebuie să dai raportul prin sat sau prin cartier. Femeile mai discută chestia asta, mai zic. Bărbații vorbesc despre femei când sunt doar bărbați și femeile vorbesc despre bărbați când sunt doar femei. Nu există femei să vorbească numai despre pantofi”, a declarat Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Semnele care îți arată că ești în relația nepotrivită. Lidia Fecioru: „Dacă simţim chestiile astea trebuie să vorbim, să discutăm”

4. Nivelul de succes nu este treaba nimănui

„Niciodată să nu îți ceri scuze pentru cât timp îți dedici vieții tale profesionale, de carieră. De fapt, acestea sunt subiecte pe care să nu le abordăm cu oamenii, ca să nu fie nevoiți să ne răspundă urât sau deloc”, a precizat Lidia Fecioru.

5. Rutina ta de înfrumusețare sau lipsa ei

„Nu putem să-i dăm sfat unei persoane, știi, ai putea să te operezi, că tu nu-ți faci nicio operație. Uite, ai posibilitatea, de ce nu te operezi? De ce nu-ți faci ajustări? Nu întrebăm, mai ales atunci când avem o prietenă mai plinuță. 

Dar tu când ai de gând să slăbești? Poate că ea nu vrea, poate că vrea, dar nu poate, poate că așa este organismul ei și tu o lovești unde o doare cel mai tare”, a spus Lidia Fecioru.

6. Femeile puternice nu-și cer scuze pentru cum se îmbracă

„Ceea ce purtăm poate influența împrejurul nostru, lumea. Te întâlnește după cum ești îmbrăcat și te conduce după cum gândești. Deci haina nu-l face pe om, omul face haina. Dar, de multe ori, prima impresie este importantă”, a precizat Lidia Fecioru.

7. Să nu facem observație nimănui pentru corpul pe care îl are

„Corpul tău este împreună cu tine 24 din 24 și, în timp ce oamenii din împrejur vin și pleacă, așa că iubește-ți corpul așa cum este el și nu-ți cere scuze niciodată”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel