Margot Robbiea fost extrem de atentă cu alimentația sa, pe parcursul filmărilor „Barbie.”
„Dieta lui Margot Robbie” a devenit brusc unul dintre cele mai căutate subiecte de pe motoarele de căutare, în urma rolului de excepție pe care actrița l-a avut în filmul „Barbie”. Producția cinematografică a fost un fenomen în toate părțile globului, devenind în foarte multe zone numărul 1 al verii.
Așadar, Barbie poartă o serie de ținute fabuloase în film, inclusiv un costum de baie retro din anii 1950, lăsându-i pe fani să se întrebe cum a reușit aceasta să-și contureze silueta perfectă pentru filmul Barbie, potrivit EatThis.
A mâncat alimente fermentate
Jasmina Vico, o profesionistă londoneză în îngrijirea pielii, a lucrat cu Robbie și cu alți actori din distribuție, pentru a-i ajuta la menținerea sănătății și a pielii. Într-un interviu, ea a declarat: „Margot mânca și alimente fermentate, cum ar fi varza, kimchi și kefir, tot felul de alimente amare.”
Potrivit nutriționistului Rania Batayneh, "dieta lui Margot este plină de alimente fermentate bogate în nutrienți. Beneficiile pentru sănătate variază de la îmbunătățirea digestiei, stimularea sistemului imunitar, până la o absorbție îmbunătățită a nutrienților
A mâncat fructe de pădure
Un alt aliment pe care Robbie îl mânca în mod constant erau fructele de pădure, potrivit lui Vico.
Batayneh explică: "Fructele de pădure furnizează potasiu, magneziu, vitaminele C și K și fibre. De asemenea, sunt bogate în antioxidanți care pot ajuta la protejarea pielii de daunele cauzate de razele UV și de poluare. Antioxidanții din fructe de pădure au efecte antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației din organism și la scăderea riscului de boli cronice asociate cu inflamația."
A băut ceai de ciulin de lapte organic
Vico a dezvăluit, de asemenea, că Robbie și alte persoane care au jucat Barbie au băut ceai organic de ciulin de lapte pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate.
Batayneh spune: "Ceaiul de ciulin de lapte organic poate oferi mai multe beneficii potențiale pentru sănătate. Cu toate acestea, este important să rețineți că cercetările științifice privind ceaiul de ciulin de lapte sunt încă limitate și sunt necesare mai multe studii pentru a confirma efectele sale în mod concludent.”
A mâncat pâine prăjită cu avocado cu brânză Halloumi la grătar și bacon de tip australian
Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, vedeta australiană a savurat la micul dejun pâine prăjită cu avocado, brânză Halloumi la grătar și bacon în stil australian.
Dieteticianul Destini Moody spune: "Pentru cei neinițiați, slănina de tip australian seamănă foarte mult cu ceea ce noi, americanii, am numi slănină canadiană. În timp ce slănina americană este făcută din burta de porc, slănina australiană este tăiată din porțiunea mai slabă a porcului, ceea ce înseamnă că conține mai puține grăsimi saturate, un tip de grăsime care nu este bun pentru inimă. Avocado conține, de asemenea, grăsimi mononesaturate, despre care s-a demonstrat că reduc riscul de boli cardiovasculare. Așa că, să spunem doar că Margot probabil că nu va avea nevoie de un control al inimii prea curând."
Ea iubește mesele gătite acasă
Deși Robbie adoră o masă bine gătită în casă, nu este o persoană care să stea în bucătărie. Ea a declarat pentru Vogue: "În grupul nostru de prieteni din Los Angeles și Londra, toți băieții gătesc, le place să gătească și sunt foarte buni la asta", spune ea. "Și niciuna dintre fete nu gătește, iar nouă ne place să bem și suntem foarte bune la asta". Robbie a împărtășit că gătitul este stresant și că se lasă distrasă ușor
"Gătitul în casă este o abilitate foarte bună pentru a menține un stil de viață sănătos. Din păcate, mâncarea din restaurante și nu numai, poate conține multă sare, grăsimi saturate și zahăr, pentru a le da un gust uimitor și a te face să te întorci și a doua oară.”
A mâncat înghețată
Robbie a savurat un cornet de înghețată cu sare de mare și caramel, potrivit Vogue, în timp ce se plimba cu rolele pe faleza din Venice Beach.
Moody subliniază: "Barbie merită să se răsfețe cu un tratament rece din când în când. În calitate de dietetician, îi încurajez pe cei pe care îi consiliez să se răsfețe cu mesele și deserturile preferate cel puțin o dată pe săptămână, chiar dacă sunt la dietă. O singură ocazie nu vă anulează toate progresele și nici nu vă va face să vă îngrășați. Viața este scurtă... bucurați-vă de înghețata preferată din când în când!"
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News