Saturn retrograd în Pești, din 29 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Pe 29 iunie, Saturn își începe retrogradarea în Pești și va dura până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Saturn își începe retrogradarea în Pești pe 29 iunie, retrogradare care va dura până pe 15 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, Saturn în Pești redefinește granițele și limitele. Un asemenea tranzit se va vedea în fiecare țară și în fiecare continent. Saturn în Pești ne obligă pe toți să ne dăm seama ce este în capul nostru și ce este real, pentru că între cele două există, de cele mai multe ori, o graniță.

„Saturn este planeta care are de a face cu timpul și îi place ca lucrurile să fie făcute într-un anumit ritm. Nu vrea să sară niciun pas, nu vrea să speculeze. Vrea să te țină poate cinci ani asupra unui lucru simplu, până când devii perfect acolo, deși ție se pare că nu are rost să petreci atât de mult timp pe acea chestiune.

Când vorbim de Saturn retrograd, vorbim de întârzieri, blocaje, de foarte multe teste și limite, de o trezire la realitate. Niciun alt tranzit nu ne trezește la realitate precum cel al lui Saturn în Pești. Semnul Peștilor e haos total. Saturn vine cu maturizare și nu e un sentiment foarte plăcut”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea inmteresa și: Minerva, horoscop pentru perioada 24 - 30 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Patru zodii vor fi afectate

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrograma natală. Este vorba de Pești, Gemeni, Fecioară și Săgetător. Ei vor trebui să fie foarte atenți la sănătate în perioada următoare.

„Saturn era considerat a fi ultima planetă din sistemul solar. Cei cu marcaj mutabil în astrograma natală, Pești, Gemeni, Fecioară și Săgetător, trebuie să aibă grijă la sănătate și nu numai. Saturn retrograd în Pești aduce evenimente legate de credință, de religie, de preoți, de fanatism, de o dizolvare a credinței. Sănătatea mintală o să aibă foarte mult de suferit, mai mult de cât a suferit până acum”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, cu Saturn retrograd, în perioada 29 iunie - 15 noiembrie, dacă se întoarce în viața voastră o situație pe care a-ți considerat-o încheiată, înseamnă că nu a-ți făcut-o bine. Astfel, va trebui să lăsați tot ce aveți de făcut și să vă ocupați de ea.

„Saturn, până când nu îi arăți că ai făcut lucrurile cum trebuie, el nu te lasă. Ai senzația că nu te lasă să fii fericit, pare că ai ghinion. Noi avem tendința de a ne compara cu alți oameni. Comparația cu o imagine virtuală nu este bună în perioada următoare, ba chiar ne-ar putea dăuna.

Arhetipul Peștilor ține și de sănătatea fizică, nu doar de cea mintală. Saturn ne învață să căutăm în noi, să ne dăm seama de limitele noastre, de limitele de vârstă, de limitele organismului nostru. Dacă veți avea senzația în perioada următoare că nimic nu vă merge, că totul e încetinit, nu este întâmplător”, a mai declarat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel