Saveta Bogdan, clipe de coșmar din cauza unui șofer de taxi. Ce a pățit artista: „Nu am dormit toată noaptea din cauza asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Saveta Bogdan a avut probleme serioase din cauza unui șofer de taxi. Artista de muzică populară a povestit prin ce a fost nevoită să treacă.

Saveta Bogdan a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost jefuită în plină zi de un șofer de taxi. Deși a încercat să dea de el și chiar să fugă după mașina în care se afla, bărbatul s-a făcut nevăzut. Artista a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi pe hoț, însă fără succes.

Saveta Bogdan, clipe de coșmar din cauza unui șofer de taxi. Ce a pățit artista: „Nu am dormit toată noaptea din cauza asta”

Saveta Bogdan a comandat un taxi pentru a merge la un post de televiziune. După ce a urcat în mașină, artista a observat că nu avea baterie la telefonul mobil și l-a rugat pe șofer să-i bage telefonul la încercat. Zis și făcut, însă, când a ajuns la destinație, bărbatul nu i-a mai înapoiat telefonul mobil. Când a realizat, artista a încercat să alerge după mașină, însă a fost în zadar, șoferul plecase.

Te-ar putea interesa și: Cum s-a cunoscut Saveta Bogdan cu iubitul avocat. Cei doi sunt împreună de mai mult timp: „Îmi aduce brațe de trandafiri”

Saveta Bogdan a avut un telefon mai vechi și a încercat să-l sune pe șofer să-i înapoieze telefonul. Acesta nu a răspuns, iar artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul polițiștilor pentru a-și putea recupera telefonul. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că nu a reușit să se odihnească deloc după ce a trecut prin această situație neplăcută.

„Mergeam la un post de televiziune și mi-am făcut comandă de un taxi. Eu între timp vorbeam cu șoferul, zic că ajung mai repede și să îmi încarc telefonul. Mi l-a băgat, eu m-am dat jos. Am fugit după el să îmi dea telefonul. Am fugit după mașină să îmi iau telefonul înapoi. L-am sunat, dar nu a răspuns. M-am necăjit foarte tare, nu am dormit toată noaptea și ieri dimineață am fost la poliție.

Nu mi-am recuperat telefonul și nici nu mi-am cumpărat altul. Am avut un telefon de vreo 7 ani. M-am dus, mi-am luat o cartelă și am băgat cartela aia. Am salvat ceva din numere, dar sunt necăjită că nu mai am agenda”, a declarat Saveta Bogdan, la Star Matinal, de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: De ce a refuzat Saveta Bogdan să se căsătorească cu iubitul avocat. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să facă pasul cel mare: „A vrut de mai multe ori să mă mărit cu el”

„Am mai pățit lucruri de genul acesta”

Nu este pentru prima dată când artistei i s-a furat telefonul mobi. În urmă cu câțiva ani, Saveta Bogdan a trecut printr-o experință similară, chiar în noaptea de Revelion. Artista și-a lăsat geanta într-o cabină, iar când s-a întors, telefonul mobil a fost de negăsit.

„Am mai pățit lucruri de genul acesta. În urmă cu câțiva ani, la un Revelion am lăsat geanta într-o cabină, iar când am venit nu am mai găsit telefonul”, a mai declarat Saveta Bogdan.

Te-ar putea interesa și: „Dacă lumea vorbește, să vorbească, că gura e slobodă”. Saveta Bogdan, după ce Eva Măruță a fost criticată în mediul online pentru rolul din „Tati part-time”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel