Saveta Bogdan, dezamăgită de colegii de breaslă. Ce confesiuni a făcut artista despre Maria Tănase: Am cântat un bocet, iar ea mi-a dat un brânci. Am crezut că mă ia la bătaie.”

Data publicării:

Saveta Bogdan a vorbit despre colegii săi de breaslă. Artista a făcut o serie de confesiuni despre Maria Tănase. 

Saveta Bogdan se numără printre cei mai apreciați artiști din industria muzicii populare. Îndrăgita interpretă de muzică populară este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și este mereu înconjurată de oameni. 

Saveta Bogdan, dezamăgită de colegii de breaslă

Artista nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. În cadrul unui interviu, Saveta Bogdan a recunoscut că nu există prietenii în domeniul muzicii populare, mai ales că invidia este la cote maxime. Totodată, vedeta consideră că lumea este răutăcioasă și fiecare își urmărește propriul interes. 

“Nu există prietenie în domeniul muzicii populare! În niciun caz nu există. Oricât de bună prietenă crezi că ți-ar fi, nu există așa ceva. Apare invidia de fiecare dată. Ori că tu apari prea des, ești mai solicitată.Ori că faci înregistrări mai bune și piesele tale au succes mai mare. Nu se poate. Eu m-am lămurit pe pielea mea că nu poți avea încredere într-o persoană care e din branșa mea. M-am convins de asta de multe ori. Sunt multe răutăți. Lumea a devenit foarte rea. Înainte nu era așa”, a declarat Saveta Bogdan pentru  FANATIK.

Ce confesiuni a făcut artista despre Maria Tănase

Saveta Bogdan și-a amintit cum a cunoscut-o pe Maria Tănase. Artista a povestit că ea era micuță când a întâlnit-o pe regretata artistă, însă prima interacțiune a speriat-o destul de rău. Peste ani, Saveta Bogdan a înțeles gestul făcut de Maria Tănase. 

“Am cântat un bocet, iar ea mi-a dat un brânci. Eu m-am supărat atunci și nu am înțeles de ce m-a împins. Dar Maria Tănase îmi dăduse intenționat un brânci, ca să ajung cântăreață. Și uite că așa s-a întâmplat. Ea a avut o intenție foarte bună, dar eu eram prea copil ca să înțeleg ce a făcut ea de fapt. Am crezut că mă ia la bătaie.

M-am duc acasă la mama plângând și i-am spus că m-a împins Maria Tănase după ce i-am cântat. Apoi am aflat eu ce a făcut ea de fapt. Fusese un semn bun, dar nu l-am înțeles eu atunci. După ce am mai avut eu spectacole și am evoluat, m-am întâlnit cu Ion Cristoreanu și mi-a spus că mi-a purtat noroc Maria Tănase. Ea murise. Și au început să vorbească toți frumos cu mine”, a mai declarat Saveta Bogdan   pentru  FANATIK.

Cel mai mare regret al Savetei Bogdan

Saveta Bogdan recunoaște că își dorește din suflet să aibă un nepot sau o nepoată, însă, din nefericire, artista nu se va putea bucura de acest lucru și asta pentru că ginerele său nu poate să facă copii. Vedeta susține că fiica sa a aflat târziu lucru acesta, dar cu toate astea, nu vrea să recurgă la adopție. Saveta Bogdan este foarte dezamăgită, deoarece nu se va putea bucura niciodată de statutul de bunică. 

“Am avut o dorință foarte mare, dar acum, cu războaiele acestea, nu mă mai gândesc. Mi-am dorit foarte mult un nepot sau o nepoată. Dar dacă Dumnezeu nu a vrut, ce pot să fac? Pentru că soțul fiicei mele nu face copii și nu a știut că nu poate face. Până a aflat ea, a fost prea târziu.

Eu i-am spus că voiam un urmaș, dar dacă nu a fost să fie. I-am spus să înfieze un copil, dar nu au vrut. Mai mult el nu a vrut. Acum să vedem, poate se vor răzgândi. Poate voi avea și eu un nepoțel sau o nepoțică. Mi-ar fi tare drag. Eu m-aș duce la o casă de copii și care ar întinde mâna către mine, pe acela l-aș lua”, a declarat Saveta Bogdan pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel