Saveta Bogdan a dezvăluit ce truc folosește pentru a avea un ten impecabil, la 77 de ani.
Saveta Bogdan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică populară și fiecare apariție a ei este una spectaculoasă. Saveta Bogdan are mare grijă de imaginea ei și are câteva trucuri la care apelează, atunci când vine vorba despre tenul ei.
Îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște că nu are un ten lipsit de imperfecțiuni și riduri, fără un efort financiar prea mare. Saveta Bogdan susține că are mare grijă să își demachieze tenul seara la culcare. De asemenea, artista își face acasă o pastă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, pe care o lasă pe față timp de zece minute. Ulterior, vedeta se spală, după care aplică o cremă hidratantă ce conține miere de albine.
„Mereu am grijă de fața mea și pentru asta nu fac eforturi financiare mari. Eu la vârsta mea nu am riduri. Tot timpul mă dau pe față cu o cremă plus că în fiecare seară eu mă demachiez ori cu demachiant, soluție, ori cu servețel. Mai am un ritual, înainte să am un eveniment fac o pastă acasă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, le amestec, după le pun pe față. Las timp de zece minute după care mă spăl după care mă dau cu o cremă hidratantă, normală, ce conține miere de albine, atâta tot”, a declarat Saveta Bogdan pentru Click!
„Când mă duc la fiica mea în America atunci mă mai dau pe față cu creme mai scumpe sau îmi pun o mască mai scumpă pe față dar am observat că de la ele mă irit. Însă, chiar și așa, de multe ori îmi iau crema mea cu miere de albine și mă dau cu ea”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus.
Când vine vorba de planul alimentar, solista de muzică populară încearcă cât mai mut posibil să evite carnea. Aceasta se bazează în principiu pe preparate românești, care sunt însă adaptate în funcție de nevoile sale. De asemenea, Saveta Bogdan spune că se axează foarte mult și pe preparatele din pește, extrem de esențiale pentru o dietă sănătoasă.
„Trebuie să fim atenți și la ce mâncăm, e important să mâncăm bucatele noastre românești. Eu nu am riduri pe față. Eu aș vrea să mănânc mai puțină carne, dar consum destulă. Acum am niște spanac cu carne de porc, dar m-am cam săturat de ea. Și puiul este foarte gras, caut să mănânc mai mult curcan. Ieri chiar am făcut niște șnițele de curcan, supă a la grec de curcan, are mai puțină grăsime.
Mănânc și foarte mult pește, numai că și aici trebuie să fim atenți de unde îl cumpărăm. La fată, în America, mănânc pește continuu. La început, nu-mi plăceau fructele de mare, dar acum abia aștept să merg și să mănânc.
Eu le fac mâncare românească, varză călită, fasole, le fac 3-4 garnituri, puțin orez, piure, pentru o friptură. Ginerele meu este carnivor, eu cu fata nu, noi mâncăm mult pește.”, a spus Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News